L’Espai d’Oci i Casal Jove d’Alcossebre ja està en funcionament

Aquesta nova infraestructura municipal ha quedat inaugurada en un acte públic molt participatiu

El nou Espai d’Oci i Casal Jove d’Alcossebre ha obert les seves portes en un acte públic que ha comptat amb una gran participació de veïns i veïnes. Aquesta nova infraestructura municipal, amb 1.400 metres construits, compta amb dos equipaments diferenciats: en la planta baixa, una gran sala diàfana multifuncional, pensada per a acollir tot tipus d’actes culturals, socials, educatius o turístics i, en la planta superior, el Casal Jove amb una gran sala dotada amb ordinadors, jocs, televisió i espais recreatius i despatxos per al personal de la Regidoria de Joventut i com a Punt d’Informació Juvenil. L’edifici compta amb un projecte d’insonorització perimetral i condicionament acústic interior per a garantir la qualitat del so. En la part exterior posterior, s’ha situat un espai per a aparcaments i en la davantera s’han situat estacionaments per a persones amb mobilitat reduïda i un punt de recàrrega per a vehicles elèctrics. La construcció ha tingut un cost d’1.045.000 euros a càrrec de fons municipals.


L’acte d’inauguració i visita a les instal·
lacions per part dels assistents s’ha completat amb un concert a càrrec del grup local Essència i la presentació de la nova associació Joves Alcalà-Alcossebre.

L’Alcalde Francisco Juan ha destacat que “el nostre objectiu és que totes les associacions locals puguen utilitzar aquest edifici i que, com ja succeeix amb l’Espai d’Oci d’Alcalà, on l’activitat no pare mai”. Respecte al Casal Jove, ha explicat que “serà un espai obert perquè nostres i les nostres joves s’ho passen bé, es formen i s’informen de tot el que els interessa”.

Comparteix:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on email
Email
Llegeix més!

També et pot interessar