Les platges de Alcossebre, més inclusives gràcies a les banderes amb codi ColorADD

Aquest sistema s’utilitza per a què persones que pateixen daltonisme o discromatopsia puguen conèixer l’estat de la mar

 

22/04/2022: Les platges de Alcossebre són més inclusives gràcies a la instal·lació de banderes amb el codi de ColorADD per a alertar de l’estat de la mar. El codi de ColorADD, és un sistema gràfic d’identificació dels colors concebut per a les persones que pateixen de daltonisme o discromatopsia, pel qual els colors s’identifiquen de manera gràfica, podent així identificar l’estat de la mar. Segons el codi, la bandera verda es representa amb una barra en diagonal al costat d’un triangle que apunta cap a la dreta, la bandera groga es representa amb una barra diagonal i la bandera vermella es representa amb un triangle que apunta cap a l’esquerra.


Durant aquesta Setmana Santa, les noves banderes ja s’han instal·lat a les platges de les Fonts, Carregador i Romana i, a partir de la temporada d’estiu, s’instal·laran també a les platges de Moro i Manyetes.


La regidora de Sanitat, Melina Fradejas, ha explicat que “aquesta mesura és una aposta més per fomentar que les nostres platges siguen més accessibles i inclusives perquè totes les persones gaudisquen de l’estiu amb la màxima seguretat”.

Comparteix:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on email
Email
Llegeix més!

També et pot interessar