Les Aules Mentor de la Diputació de Castelló obrin el nou curs acadèmic amb una Jornada de Portes Obertes

 

  • Aquest projecte dirigit a persones majors de 18 anys per a donar resposta a les necessitats de demandants d’ocupació, a persones emprenedores i a les empreses del nostre territori
  • Ferrando: «L’Aula Mentor proporciona una formació alternativa a la població adulta a través d’un sistema d’aprenentatge flexible i amb tutorització personalitzada»

 

 La Diputació de Castelló, en col·laboració amb el Ministeri d’Educació i Formació Professional, va posar en marxa el mes d’abril dues Aules Mentor en els Centres CEDES de Llucena i la Vall d’Alba amb l’objectiu de potenciar la formació contínua i l’aprenentatge al llarg de la vida a aquelles persones que resideixen en els municipis de l’interior de la província.

Per a donar a conéixer aquest nou projecte en aquest curs acadèmic s’ha realitzat una Jornada de Portes Obertes en els Centres CEDES dels dos municipis, també en línia, per a poder arribar a totes les persones interessades.

En la Jornada s’ha explicat què és l’Aula Mentor i quin és el seu funcionament, quins cursos de formació té en el seu catàleg, a més de conéixer alguns d’ells més en profunditat gràcies a la participació virtual de diversos dels seus tutors.

Segons el diputat de Promoció Econòmica, Pau Ferrando, l’Aula Mentor és un servei de formació oberta, lliure i a través d’Internet «que proporciona una formació alternativa a la població adulta a través d’un sistema d’aprenentatge flexible i amb tutorització personalitzada».

Aquesta posseeix un extens catàleg de cursos per a ampliar les competències personals i professionals, organitzats en diferents temàtiques com a ofimàtica, programació, disseny i autoedició, salut, educació, idiomes, ecologia, gestió comercial i financera de pimes, tributs, i un llarg etcètera.

La Diputació de Castelló, a través del Servei de Promoció Econòmica i Relacions Internacionals, ha posat en marxa aquest projecte dirigit a persones majors de 18 anys per a donar resposta a les necessitats de demandants d’ocupació, a persones emprenedores i a les empreses del territori, especialment, dels municipis de l’interior de Castelló.

Per a més informació sobre el projecte, qualsevol persona interessada pot contactar amb els Administradors d’Aula en qualsevol dels dos Centres CEDEIXES a través del telèfon 964256681 o en els correus electrònics [email protected] o [email protected], o en aulamentor.dipcas.es

Comparteix:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on email
Email
Llegeix més!

També et pot interessar