L’alcalde de Sant Jordi programa reunions amb tots els veïns que el demanen per a buscar solucions a les seues necessitats

  • Sánchez Cifre: “És un pas més dins de l’escolta activa que mantenim amb ells per a fer un poble millor”
  • ‘Diàlegs per Sant Jordi’ comença aquest dimarts tant en Panoràmica com al poble de 10 a 12 hores del matí

 

Quan Iván Sánchez Cifre continua treballant intensament per a tractar de fer l’Ajuntament de Sant Jordi més pròxim encara a tots els veïns del poble. En aquesta línia, aquest dimarts, l’alcalde posa en marxa una iniciativa denominada ‘Diàlegs per Sant Jordi’ a través de la qual mantindrà reunions personals amb tots aquells veïns que el sol·liciten per a buscar solucions als problemes o propostes que plantegen.

Aquesta és, per tant, una iniciativa més de les moltes que ja ha plantejat l’alcalde de Sant Jordi aquesta legislatura per a tractar d’estar més prop dels veïns del municipi. Cal recordar que manté actiu un número de whatsapp per a rebre propostes dels habitants tant del centre històric com de la Urbanització Panoràmica, així com està obert actualment un canal per a canalitzar les propostes que els veïns vulguen plantejar de cara als pressupostos de 2023.

Iván Sánchez Cifre ha assegurat que “aquest és un pas més que hem volgut donar per a mantindre una escolta activa que mantenim amb tots els veïns de Sant Jordi per a ser més pròxims, conéixer de primera mà les seues inquietuds i problemes i així, entre tots, fer un poble millor i amb més oportunitats de futur. A l’Ajuntament de Sant Jordi iniciem fa unes setmanes una campanya de pressupostos participatius, que ara continuem amb una sèrie de reunions, de diàlegs, que adaptarem en data, hora i lloc al que em demanen les veïnes i veïns del poble, perquè ningú tinga cap impediment per a traslladar-me les seues propostes”.

Cal recordar que a això cal sumar accions continuades que ha establit l’alcalde de Sant Jordi durant tota la legislatura per a acostar-se al màxim als veïns, com és el canal de whatsapp l’alcalde informa o els propis pressupostos participatius.

L’alcalde de Sant Jordi ha explicat en les xarxes socials que ha proposat els dies 20 i 27 de desembre i 10, 17, 24 i 31 de gener per a reunir-se amb els veïns, “encara que estic obert a reunir-me en altres horaris si algú m’ho sol·licita”, ha explicat. L’horari d’11.00 a 12.00 hores en les Oficines Municipals de l’Entitat Urbanística Panoràmica i de 10.00 a 11.00 hores en el propi Ajuntament de Sant Jordi

Iván Sánchez Cifre ha animat als veïnes i veïns a interactuar, “perquè l’important és que participen, com més millor, i em puguen proposar tot allò que pensen que des de l’Ajuntament podem millorar per a continuar fent de Sant Jordi el millor lloc per a viure”.

Més diners per a invertir malgrat derogar taxes i baixar impostos

“Gràcies a la gestió econòmica que hem fet tots a l’Ajuntament de Sant Jordi no sols hem pogut fer més que mai, sinó que, a més, hem aconseguit disposar de més recursos que mai per a continuar millorant les possibilitats que oferim tant als nostres veïns com a les persones i empreses que puguen estar interessat a plantejar el seu futur al nostre poble”, ha assegurat Iván Sánchez Cifre.

Aquest esforç de prevaldre l’eficàcia en la gestió l’equip de Govern de Sant Jordi ha servit per a aconseguir derogar les taxes de clavegueram i fems, a més de reduir l’IBI al mínim legal. Però, malgrat això, ara disposa d’uns romanents de més de tres milions d’euros que permetran assumir projectes ambiciosos, “que Sant Jordi necessita per a continuar creixent, millorant els serveis i consolidant la població”.

Comparteix:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on email
Email
Llegeix més!

També et pot interessar