L’alcalde de Sant Jordi es reunix amb els veïns de Panoràmica per a arreplegar les seues inquietuds i millorar els servicis

Iván Sánchez Cifre: “Mantenim una actitud de transparència i actuació proactiva per a continuar millorant la seua qualitat de vida”

L’alcalde de Sant Jordi ha aprofitat que per Setmana Santa es multiplica la presència de veïns en Panoràmica per a mantindre una reunió amb els veïns de la Urbanització i arreplegar les seues principals preocupacions i necessitats de cara al futur, Iván Sánchez Cifre, que ha estat acompanyat pels regidors Erica Grau, Lara Cruselles i Juan Carlos Esteller, ha explicat també els projectes i iniciatives municipals que afecten els veïns.

Es tracta d’un partit informal que es realitza de manera habitual i que servix a l’equip de Govern per a atendre les necessitats específiques d’este nucli de població que ha anat guanyant en importància. De fet, en temporada alta, com a Setmana Santa i Pasqua, multiplica fins i tot per cinc el cens habitual de tot l’any.

Tant l’alcalde com els regidors han estat tractant amb els veïns tots aquells temes del dia a dia que més els preocupen i les actuacions que està realitzant l’Ajuntament sobre aquest tema.

Iván Sánchez Cifre ha explicat que “tant les persones que viuen habitualment com les que ens visiten de manera regular i tenen habitatges a la Urbanització Panoràmica tenen unes necessitats específiques que des de l’equip de Govern sabem que hem de tindre en compte. Per això, no solament estem millorant permanentment els servicis qyue els prestem des de l’Ajuntament, sinó que mantenim una actitud de transparència i actuació proactiva per a continuar millorant els servicis i la qualitat de vida a la Urbanització. Continuarem realitzant de manera periòdica estes trobades, perquè és una bona manera d’escoltar totes les sensibilitats de Sant Jordi i poder actuar per a respondre a les inquietuds dels nostres veïns de manera real i pràctica”.

En esta reunió s’han tractat necessitats sobre la salut, el transport, les colònies felines, les taxes de fems, l’aigua i l’entorn ambiental.

Cal tindre en compte que els treballs específics per a mantindre els servicis i la qualitat de vida en Panoràmica són permanents. De fet, la setmana passada, l’Ajuntament va dur a terme en Panoràmica els treballs de neteja, embelliment i millora de cara a l’inici de la primavera i l’arribada de dies festius com la Setmana Santa i Pasqua, a més de realitzar la col·locació de grava decorativa al carrer Madrid, de la Urbanització.

Millora permanent dels servicis que es presten en Panoràmica

De fet, durant l’últim any, hi ha hagut una important millora de servicis a la Urbanització Panoràmica. Entre ells, l’Ajuntament de Sant Jordi va realitzar fa nou mesos els nous treballs de manteniment i millora de jardineria en Panoràmica una vegada que ja es va activar el contracte per part de la nova empresa adjudicatària del servici.
Cal recordar que l’Ajuntament de Sant Jordi va disposar 750.000 euros per a la neteja viària i el manteniment de jardineria de la Urbanització Panoràmica. D’esta manera va contractar durant cinc anys el millor servici per a esta zona en expansió del municipi, que comprén un contracte anual de 150.000 euros, però fins a un màxim de cinc anys amb les pròrrogues.
A més, l’Ajuntament de Sant Jordi, l’entitat urbanística Panoràmica i les comunitats de propietaris, en coordinació amb la Guàrdia Civil, van reforçar la seguretat en les instal·lacions de Panoràmica. Tant és així que es van instal·lar més de 300 càmeres de vigilància tant públiques com privades i més de 30 punts amb focus dissuasius de detecció de moviment.
Tot això es va completar, a més, amb la implementació de la seguretat audiovisual amb drons i el reforç dels servicis de seguretat perquè hi haja guàrdia nocturna. També es va escometre el canvi de portes perimetrals amb l’objectiu que siguen més segures.

Tres punts de recàrrega elèctrica i millora de la il·luminació

D’altra banda, l’Ajuntament de Sant Jordi ha instal·lat tres punts de recàrrega elèctrica per a vehicles elèctrics a la Urbanització Panoràmica Golf. Cal tindre en compte que un dels objectius prioritaris de l’Ajuntament de Sant Jordi és millorar els servicis que reben els veïns i visitants de la Urbanització Panoràmica Golf. I és que es tracta d’una necessitat que havien traslladat els veïns de la urbanització a l’equip de Govern durant les reunions que mantenen periòdicament per a conéixer les mancances en els servicis que reben, segons va augmentant la població.

Iván Sánchez Cifre, alcalde de Sant Jordi, ha assegurat que “la gestió eficaç que fem amb els recursos de què disposem ens ha permés atendre esta demanda que ens havien fet els veïns de la Urbanització Panoràmica. A més de proporcionar un servici cada vegada més demandat entre els veïns, mantenim una important aposta per fomentar la sostenibilitat en el municipi i el consum d’energies més sostenible i que generen menor impacte en la petjada de carboni”.

Cal recordar que el Ple municipal havia habilitat 21.000 euros de pressupost dins d’una operació de modificació de crèdit per a incloure altres inversions que milloraran infraestructures i servicis en tot el poble.

També, l’Ajuntament de Sant Jordi va aconseguir una ajuda de quasi 175.000 euros per a millorar la il·luminació, l’eficiència energètica i la sostenibilitat a la Urbanització Panoràmica Golf. Això va ser possible gràcies a que l’Institut Valenciá de Competitivitat Empresarial (IVACE) va resoldre concedir una ajuda reembossable de 174.408 euros per a millorar l’eficiència energètica en la instal·lació de l’enllumenat exterior en el nucli de Panoràmica. Amb esta inversió, l’Ajuntament de Sant Jordi va instal·lar fins a 475 llums led en l’enllumenat exterior de Panoràmica.

Cal tindre en compte que, gràcies a esta inversió, la petjada de carboni es va reduir notablement, una cosa rellevant en esta línia d’ajudes, emmarcada dins de l’àmbit de la renovació de la instal·lació de l’enllumenat públic exterior existent. Les 475 llums led que s’han instal·lat en els fanals de Panoràmica són de 35 watios, la qual cosa ha reduït notablement el consum d’electricitat i el seu impacte en el medi ambient.

Comparteix:

Facebook
Twitter
WhatsApp
Email
Llegeix més!

També et pot interessar