L’alcalde de Sant Jordi acusa el PSOE de “boicotejar el Ple dels pressupostos perquè no els interessen”

L’Ajuntament de Sant Jordi ha ajornat al pròxim dilluns 19 de febrer el Ple previst per a hui, en el qual estava previst aprovar els pressupostos per a 2024, “perquè el PSOE ha volgut boicotejar-lo perquè no li interessen”, ha lamentat l’alcalde, Iván Sánchez Cifre.

Esta decisió és conseqüència de la queixa del Grup Socialista que no estava penjada la documentació relativa a este Ple en la seu electrònica de l’Ajuntament, quan des de la passada legislatura està pactat entre els grups polítics municipals que es facilitaria tota la documentació relativa als plens a través d’un grup de whatsapp per a agilitzar tots els tràmits. Es tracta d’un sistema en el qual tots es van posar d’acord, inclòs el secretari de l’Ajuntament.

Seguint esta fórmula, que ha sigut l’habitual durant els últims anys, els tècnics municipals van facilitar tota la documentació d’este Ple als grups dijous passat, que amb posterioritat també pengen en la seu electrònica municipal. No obstant això, a l’hora del Ple, el Grup Socialista ha decidit absentar-se a pesar que els tècnics van compartir la informació fa sis dies i, fins a esta vesprada, no havien sol·licitat res ni havien plantejat cap dubte.

Comparteix:

Facebook
Twitter
WhatsApp
Email
Llegeix més!

També et pot interessar