L’Ajuntament de Xert reclama inversió per a reparar el col·legi davant l’oblit de la Generalitat

  • L’alcaldessa de la localitat porta des de finals de 2019 adherir-se al Pla Edificant per a reparar les goteres sense resposta de la Conselleria d’Educació

 

8 març 2021.- L’Ajuntament de la localitat de Xert ha reclamat a la Generalitat Valenciana la necessitat de reparar el col·legi del municipi. L’alcaldessa, Susana Sanz, ja va sol·licitar a la fi de 2019 adherir-se al Pla Edificant per a poder reparar les goteres que hi ha en el col·legi, però, “hui dia no ens han contestat”.

L’alcaldessa ha reiterat la petició i ha recordat que “les gotereas poden anar a més i, a més, afecten espais amb elements electrònics, com a ordenadors, amb el que el mal pot anar a més”. Susana Sanz ha explicat que “pensem que els nostres xiquets i xiquetes tenen dret a anar a un col·legi en condicions” i ha explicat que quan plou molt “ens toca tancar el col·legi perquè és impossible fer classe”.

L’alcaldessa ha rebut la visita del president del PP de la província, Miguel Barrachina, així com de la presidenta del PP de la Comunitat Valenciana, Isabel Bonig, els qui van abrigallar a l’alcaldessa en la seua petició.

Miguel Barrachina ha explicat que “és necessari que es pose solució a aquest problema ja que els municipis xicotets de l’interior requereixen d’una inversió constant si de debò volem frenar la despoblació”. De fet, cal recordar que en els pressupostos de la Generalitat deixa sense inversions al 70% dels municipis de la província de Castelló.

La presidenta regional ha recordat que aquest centre escolar, construït en 1923, és un servei clau perquè es mantinga la població en la localitat i no hi haja un increment de la despoblació.

Comparteix:

Facebook
Twitter
WhatsApp
Email
Llegeix més!

També et pot interessar

Peñíscola celebra el Viernes Santo

– Peñíscola celebra el Viernes Santo con la procesión de los pasos por la ciudad amurallada y gran participación Los vecinos y vecinas de la