L’Ajuntament de Torreblanca presenta a Irune Gallego i Saray Marín com a reines de les Festes Patronals

L’Ajuntament Aquest cap de setmana han sigut presentades oficialment les reines i les seues corts d’honor de Torreblanca per a les Festes Patronals d’enguany. Amb aquest acte, es dona inici a les festes patronals en honor a Sant Bartolomé i al Santíssim Sagrament, la programació del qual s’inicia aquest dimecres 23 d’agost.

Cal tindre en compte que l’Ajuntament de Torreblanca està treballant amb intensitat i il·lusió per a ultimar l’organització d’unes Festes Patronals atractives i obertes a públics de totes les edats i el pas més important ha sigut la presentació oficial d’Irune Gallego Aràn i Saray Marín Vidal com a Reina de les Festes i Reina Infantil respectivament.

Tania Agut, alcaldessa de Torreblanca, i Joel Antoni Ausejo, regidor de Festes, van acompanyar a les joves en la seua presentació davant els veïns i veïnes de Torreblanca.

Irune Gallego Aràn, Reina de les Festes, va estar acompanyada pel seu germà, Neizan Gallego Aràn. Per part seua, la Reina infantil, Saray Marín Vidal, va tindre com a acompanyant a Aitor Saura Calin. Les dames infantils són Carla Langellotto Fabregat, que va estar acompanyada per Carles Vidal Tàrrega; Edurne Salvador Griñó, acompanyada per Jordi Fabregat Esteve i Isabella Neagu Martorell, acompanyada per Iván Edo Mateu

Comparteix:

Facebook
Twitter
WhatsApp
Email
Llegeix més!

També et pot interessar