L’Ajuntament de Torreblanca millora l’accessibilitat en els camins rurals en comprar un braç desbrozador

Tania Agut: “Volíem disposar de maquinària pròpia per a atendre de forma més àgil i eficaç les necessitats del municipi”

L’Ajuntament de Torreblanca ha adquirit nova maquinària especialitzada per a millorar l’accessibilitat i la neteja en els camins rurals de tot el terme municipal. De fet, les brigades municipals han començat ja a treballar esta setmana amb un nou braç articulat desbrozador per a disposar de major autonomia i no dependre només de la maquinària que la Diputació de Castelló posa al servici dels pobles quan han d’adequar els seus camins rurals.

Per això ha comprat i ja ha posat en servici este dilluns un braç desbrozador articulat de martells d’últim model i que és més eficaç que el de fulles. Gràcies a això ja està treballant la brigada municipal amb el braç del tractor per a la neteja de camins, cunetes, séquies i arbustos i matolls de les marjals dels entorns rurals. Esta nova maquinària permetrà millorar tant l’accessibilitat com la seguretat en els camins del terme municipal.

Tania Agut, alcaldessa de Torreblanca, ha explicat que “volíem disposar de maquinària pròpia per a atendre de forma més àgil i eficaç totes les necessitats que puguen sorgir en el nostre terme municipal. D’esta manera podrem complementar els treballs que a vegades fa la Diputació i ens permetrà tindre més autonomia quan els veïns sol·liciten la nostra ajuda”.

I és que un dels objectius que s’ha marcat l’equip de Govern que lidera Tania Agut a Torreblanca és facilitar l’accessibilitat en tot el terme municipal, ja que hi ha molts veïnes i veïns del poble que tenen propietats i terrenys en l’entorn rural del municipi. Este mateix dilluns, l’alcaldessa ha estat supervisant els primers treballs del tractor amb el braç desbrozador articulat, juntament amb Zenaida Espill, regidora d’Obres i Servicis, i Joel Antoni, edil de Sostenibilitat Ambiental.

Sense anar més lluny, fa a penes dos setmanes van finalitzar els treballs d’asfaltat per a la millora i adequació dels camins rurals dins del terme municipal. Estos treballs es van realitzar des d’inicis d’any amb l’objectiu que les veïnes i els veïns del poble pogueren gaudir de les millores al més prompte possible.

Tania Agut, alcaldessa de Torreblanca, explicava que “a l’Ajuntament hem treballat el més ràpid possible per a realitzar estes obres tan importants per als propietaris de la zona i tots els habitants del poble gràcies a l’aprovació d’un contracte per 176.813,29 euros. Des que entrem el nou equip de Govern a l’Ajuntament, fa ja quasi huit mesos, estem realitzant tot tipus de treballs per a tractar de garantir que es puga circular pels camins rurals del municipi de la forma més segura possible”.

Treballs previs durant la tardor en els camins del municipi

Tot este treball de neteja i d’obres que està realitzant l’Ajuntament en els camins rurals de Torreblanca són la continuació d’altres actuacions que l’equip de Govern de Tania Agut porta impulsant des de la passada tardor, quan va intensificar els treballs de neteja, millora i adequació dels camins de tot el terme municipal, especialment en els entorns naturals i els que envolten les marjals. Per a això, va decidir reforçar amb personal i equips del propi Consistori els treballs iniciats al setembre juntament amb la Diputació de Castelló.

Els treballs es van centrar en la reparació de sots i foradades en diversos camins del terme municipal. Especialment per a millorar el ferm en les zones de ‘Carrassa Ampla’, ‘Carrassa Mangraners’, el carrer Estació i la carretera vella a Castelló.

Estos treballs realitzats durant la tardor tenien també com a objectiu que els veïns puguen circular pels camins de la forma més segura possible. Per això es va sumar la maquinària pròpia de l’Ajuntament i la brigada municipal per a netejar i millorar els camins del municipi, especialment en els quals no cabia la maquinària de la Diputació Provincial.

Comparteix:

Facebook
Twitter
WhatsApp
Email
Llegeix més!

També et pot interessar