L´Ajuntament de Sant Rafael obri oportunitats a més d’una desena d’emprenedors amb ‘Talent Jove’

Domingo Giner: “Esta innovadora iniciativa pot ajudar a atraure a pimes a assentar ací els seus projectes de cara al futur”

– L’Ajuntament de Sant Rafael del Río està treballant per a atraure el ‘Talent Jove’ i consolidar nous projectes empresarials en el municipi de cara al futur. Eixe era l’objectiu amb el qual acaba de concloure la tercera de les jornades celebrades per a atraure a persones emprenedores i joves empresaris al municipi del Maestrat.

Més d’una desena de dones i homes joves han participat en les tres sessions de coneixement d’oportunitats i formació que s’han impartit al poble, l’última de caràcter en línia després d’haver realitzat dues trobades presencials amb persones joves interessades a realitzar o consolidar els seus negocis en el municipi del Maestrat.

‘Talent Jove’ és una iniciativa impulsada de la mà de la Generalitat Valenciana per a no sols consolidar la població existent al poble, sinó també per a oferir incentius a altres joves perquè plantegen els seus futurs professionals i personals en el municipi.

Domingo Giner, alcalde de San Rafael del Río, ha assegurat que “esta innovadora iniciativa pot ajudar a atraure tant a persones emprenedores com a petites i mitjanes empreses a assentar ací els seus projectes de cara al futur. No podem quedar-nos de braços plegats i mirant com els nostres pobles perden població any rere any. Per això hem activat ‘Talent Jove’, que és un projecte encaminat a oferir noves oportunitats per a assentar al poble tant a persones com petites empreses de cara al futur. Oferirem una sèrie d’incentius gràcies al suport de la Generalitat amb l’objectiu que totes les persones joves del poble i també de fora puguen plantejar els seus plans professionals i personals de futur en Sant Rafael”.

Comparteix:

Facebook
Twitter
WhatsApp
Email
Llegeix més!

També et pot interessar