L´Ajuntament de Sant Rafael del Riu posa en marxa el projecte ‘Talent Jove’ per a atraure emprenedors

-Domingo Giner: “Oferirem noves oportunitats per a assentar al poble a persones i pimes de cara al futur”
-Ha organitzat tres sessions informatives per a explicar este projecte els dies 26 i 31 d’octubre i el 3 de novembre
L’Ajuntament de Sant Rafel del Riu ha posat en marxa un ambiciós projecte de futur amb l’objectiu d’atraure tant a persones emprenedores i joves empresaris al municipi del Maestrat. ‘Talent Jove’ és una iniciativa impulsada de la mà de la Generalitat Valenciana per a no sols consolidar la població existent al poble, així com oferir incentius a altres joves perquè plantegen els seus futurs professionals i personals en el municipi.
Domingo Giner, alcalde de Sant Rafael del Riu, ha assegurat que “no podem quedar-nos de braços plegats i mirant com els nostres pobles perden població any rere any. Per això hem activat ‘Talent Jove’, que és un projecte encaminat a oferir noves oportunitats per a assentar al poble tant a persones com petites empreses de cara al futur. Oferirem una sèrie d’incentius gràcies al suport de la Generalitat amb l’objectiu que totes les persones joves del poble i també de fora puguen plantejar els seus plans professionals i personals de futur en Sant Rafael”.
Des de l’Ajuntament s’han programat ja tres sessions per a informar d’estes accions formatives, que se celebraran els dies dijous 26 i dimarts 31 d’octubre, així com el divendres 3 de novembre.
Mentre que les dues primeres sessions tindran caràcter presencial i se celebraran de 17.30 hores i de 16 a 19 hores respectivament, la tercera sessió serà en línia d’11.30 a 13.30 hores.
Totes les persones que estiguen interessades en el projecte ‘Talent Jove’ poden informar-se sobre estes sessions en el propi Ajuntament de Sant Rafael del Riu de manera presencial, trucant al telèfon 977713703 o bé a través del correu [email protected]

Comparteix:

Facebook
Twitter
WhatsApp
Email
Llegeix més!

També et pot interessar