L’Ajuntament de Sant Jordi treballa en una web turística per a millorar la promoció i potenciar les reserves

  • Iván Sánchez Cifre: “Serà l’aparador digital de tota l’oferta i les experiències turístiques en les quals estem treballant”
  • Esta iniciativa és conseqüència del Pla Estratègic de Turisme i el de Màrqueting i Promoció, aprovats recentment

 

L’Ajuntament de Sant Jordi ha començat l’any treballant intensament per a posar en marxa una nova web turística que permeta millorar la promoció de Sant Jordi, el posicionament de la seua oferta i potenciar i facilitar les reserves i els contractes amb empreses del municipi. Per a això s’està elaborant actualment esta eina a través de la regidoria de Turisme, que lidera l’edil Thomas Maier.

Iván Sánchez Cifre, alcalde de Sant Jordi, ha explicat que “esta nova web turística serà l’aparador digital del turisme de Sant Jordi. En este portal es podrà trobar tota l’oferta i les experiències turístiques que estem treballant tant des de l’Ajuntament, com els propis empresaris vinculats a la indústria turística del nostre municipi”.

L’alcalde de Sant Jordi ha assegurat que “ja portem molts anys treballant amb l’objectiu que el sector turístic siga el motor que garantisca la prosperitat i el futur, tant econòmic com en terme de llocs de treball, de tota la gent que viu en el nostre municipi com els que volen vindre. La prova és que som un referent en creixement demogràfic en un temps i en una comarca en el qual la despoblació és una amenaça més que real.

La creació d’esta nova pàgina web turística per a Sant Jordi cal contextualitzar-ho en l’aposta turística de la Corporació, d’acord amb la recent aprovació al desembre del Pla Estratègic de Turisme, del Pla Estratègic de Màrqueting i Promoció Turística i del Reglament del Consell de Turisme de Sant Jordi.

Visibilitzar de manera àgil l’oferta turística de Sant Jordi

Cal tindre en compte que les noves tecnologies ajuden a visibilitzar de manera àgil i eficaç l’oferta turística de Sant Jordi, tant quant a allotjaments de turisme rural, com a esportiu amb el seu camp de golf, com dels establiments comercials i altres empreses del municipi.

El turisme d’experiències serà present en este portal web en el qual el visitant podrà planificar la seua visita a Sant Jordi d’acord amb els seus gustos i preferències, amb un ampli catàleg de propostes d’activitats, tant de turisme actiu, amb les rutes de senderisme i btt, com de turisme gastronòmic, amb els establiments del poble, com de turisme cultural i patrimonial.

El calendari d’esdeveniments festius del municipi serà un altre dels reclams d’este nou espai web. En este sentit, serà una eina de promoció a la disposició del teixit empresarial de Sant Jordi, que fins ara no compta amb un espai en línia específic per al turisme.

Cal recordar que la ubicació estratègica de Sant Jordi ho convertixen en un destí amb enormes possibilitats tant per al turisme rural, com per al turisme estranger, amb el seu camp de golf, i turisme de segona residència. I l’Ajuntament treballa en totes les possibilitats, i el continuarà fent de la mà de l’empresariat local.

Pla Estratègic de Turisme

Cal tindre en compte que en el Ple de desembre es va aprovar el Pla Estratègic de Turisme, que té com a objectiu consolidar Sant Jordi com un municipi sostenible, innovador i digitalitzat, on el turisme siga una activitat econòmica complementària que contribuïsca al desenvolupament social del municipi, a millorar les condicions de vida de la població local i a la protecció dels valors naturals, culturals i etnogràfics.

A més, estableix com a objectius específics:

  • Consolidar la consciència de destinació turística en la població, sector empresarial i administració local impulsant el treball conjunt per a adaptar permanentment al sector a les noves realitats del mercat turístic.
  • Impulsar el turisme sostenible a través de mesures concretes i mesurables que faciliten l’adaptació del territori a la mobilitat sostenible.
  • Millorar la digitalització del destí i, per tant, dels seus serveis i productes turístics, utilitzant la tecnologia com a accelerador del desenvolupament turístic.
  • Desenvolupar una proposta de valor del municipi adaptada als seus públics objectius que genere més negoci, més prosperitat local i atraga més turistes responsables.
  • Augmentar l’efecte multiplicador del turisme i la seua capil·laritat en el municipi a través de les cadenes de valor de proximitat i el desenvolupament de productes turístics vertebradors.

Comparteix:

Facebook
Twitter
WhatsApp
Email
Llegeix més!

També et pot interessar