L’Ajuntament de Sant Jordi posarà a la venda les entrades de l’esperada festa de Nit de cap d’any del 9 a l’11 de desembre

Iván Sánchez Cifre: “Alaska On Tour ha sigut l’orquestra de moda aquest estiu i hi ha molta expectació a la comarca”
El públic pot triar entre entrada amb servei d’àpats selecte, amb sopar de pa i porta o només amb entrada a l’espectacle i cotilló

L’Ajuntament de Sant Jordi ja ha completat el cartell de festes que ha programat per a celebrar la Nit de cap d’any d’enguany. A més, ha decidit obrir l’Oficina de Turisme del poble perquè totes les persones interessades puguen reservar les seues entrades per a gaudir de l’esperat espectacle que oferirà l’Orquestra Alaska On tour, una de les millors a nivell nacional i que l’equip de Govern liderat per Iván Sánchez Cifre ha aconseguit contractar per a la matinada del 31 de desembre a l’1 de gener.

L’horari de reserva anticipada de les entrades per a aquest esdeveniment es podrà fer en l’Oficina de Turisme de Sant Jordi, entre les 10 i les 13 hores dels dies 9 10 i 11 de desembre.

Cal tindre en compte que aquesta magnífica nit de festa començarà a les 21.30 hores en el Poliesportiu Municipal amb l’inici del sopar de final d’any. Ja, després de les campanades de la mitjanit tindrà lloc l’actuació de la Orgesta Alaska On Tour per a, a continuació, gaudir la de la música que oferirà la discomóvil Nighttology World.

Iván Sánchez Cifre, alcalde de Sant Jordi, ha explicat que “hem decidit obrir prompte el període de reserves anticipades perquè Alaska On Tour ha sigut l’orquestra de moda aquest estiu i hi ha moltíssima gent de tota la comarca que s’ha interessat ja per a poder reservar les seues entrades per a aquesta festa. Per a aquesta Nit de cap d’any hem tingut la fortuna de poder comptar amb ells per a tancar la gira que han estat fent en 2022, omplint poliesportius i places en tota la geografia nacional”.

Les entrades eixiran a la venda en tres modalitats diferents. D’una banda, estarà l’opció de comprar només entrada per a l’Orquestra Alaska On Tour i la discomóvil, per un preu de 10 euros.

També hi haurà opció d’entrada per a l’orquestra, discomóvil, cotilló i cadires i taules per als quals porten el seu propi sopar de Nit de cap d’any, per un preu de 15 euros; i entrada, sopar de servei d’àpats selecte amb cotilló, cadires i taules i discomóvil per als quals vulguen, per un preu de 80 euros per a les persones adultes i de 35 euros per a xiquets i xiquetes.

Comparteix:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on email
Email
Llegeix més!

També et pot interessar