L’Ajuntament de Sant Jordi posa en valor l’aportació de les dones amb motiu del Dia Internacional de la Dona

Iván Sánchez Cifre: “Volem reivindicar la fortalesa i la capacitat de les dones que treballen en el territori rural”

L’Ajuntament de Sant Jordi ha organitzat una sèrie d’activitats reivindicatives de la importància del paper de la dona rural amb motiu del Dia Internacional de la Dona, que se celebra este pròxim divendres, 8 de març. L’equip de Govern ha volgut combinar activitats que posen en valor l’aportació de les dones a nivell d’empresarial, així com en la societat de Sant Jordi en general.

Iván Sánchez Cifre, alcalde de Sant Jordi, ha explicat que “lluny de considerar a les dones com a persones en inferioritat respecte als homes, volem reivindicar la fortalesa i la capacitat de les dones que viuen i treballen en el territori rural”.

Per a això, l’Ajuntament de Sant Jordi ha programat una sèrie d’activitats commemoratives del Dia Internacional de la Dona:

Dons Rurals i amb Futur: com a part del Grup d’Acció Local Maestrat Plana Alta Leader 1420, l’Ajuntament de Sant Jordi convida a totes les dones a enviar el seu testimoniatge a [email protected] a totes les dones del municipi per a visibilitzar la importància de les dones emprenedores i treballadores en el territori rural.

‘Dones majors: noves mirades’: Xarrada a càrrec del Centre Dona Rural i d’Interior de Sant Mateu, amb motiu del Dia Internacional de la Dona. Serà el divendres 8 de març, a les 11.00 hores, en el Centre Cívic.

‘Histeries Uterines’: un divertit espectacle d’humor i sensibilització a favor de la igualtat de gènere, a càrrec de Xavi Demelo i Marcelo Arnal. Se celebrarà el dissabte 9 de març, a las18:30 hores, en el Centre Cívic.

Comparteix:

Facebook
Twitter
WhatsApp
Email
Llegeix més!

També et pot interessar