L’Ajuntament de Sant Jordi ‘planta cara’ a la proliferació del mosquit tigre

-Augmenta els tractaments per a previndre i controlar la propagació de l’insecte en el nucli urbà i Panoràmica
-Iván Sánchez: “Destinem tots els recursos a frenar els mosquits per a intensificar els tractaments en un estiu tan complicat”

L’Ajuntament de Sant Jordi L’Ajuntament de Sant Jordi ha redoblat els esforços per a plantar cara a la proliferació del mosquit tigre amb una intensa campanya de tractaments que està desenvolupant com a part del seu protocol de prevenció i control aquesta plaga. Els tractaments, que es porten desenvolupant des de fa setmanes, s’estan realitzant tant en el nucli urbà del municipi com a la Urbanització Panoràmica.

L’alcalde, Iván Sánchez Cifre, acompanyat pel regidor Juan Carlos *Esteller, han comprovat hui els treballs de tractament contra l’insecte en la seua fase adulta amb canó. “Estem tenint un estiu especialment complicat amb la quantitat de mosquits que hi ha, un problema que no és aïllat a Sant Jordi, i per al qual des de l’Ajuntament estem destinant tots els nostres recursos, intensificant els tractaments. Realitzem les labors oportunes en llocs sensibles i apliquem els tractaments més efectius en cada fase de desenvolupament per a tractar de minimitzar la presència del mosquit tigre a Sant Jordi. Un treball que desenvolupem durant tot l’any i en aquesta època especialment”, ha assegurat l’alcalde.

L’objectiu del Consistori és destinar tots els recursos possibles i treballar de manera oportuna i adequada en les diferents fases de desenvolupament del mosquit tigre per a aconseguir minimitzar la presència d’aquest insecte en el municipi, d’aquí ve que s’hagen dut a terme tractaments tant en la xarxa de clavegueram com en les diferents zones més sensibles de reproducció de l’insecte.

A més, l’Ajuntament de Sant Jordi ha fet ja un primer tractament de desratització el dia 22 de juliol i en aquesta quinzena d’agost seguiran els treballs implementant les pràctiques habituals amb un tractament pioner de desratització que hauria d’augmentar l’eficàcia en la lluita contra aquesta plaga.

Comparteix:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on email
Email
Llegeix més!

També et pot interessar