L’Ajuntament de Sant Jordi obri la inscripció perquè les xiquetes i xiquets del poble participen en l’Escola de Pasqua

  • Iván Sánchez Cifre: “Ja ho tenim tot preparat perquè puguen aprendre i gaudir amb moltes activitats divertides”

L’Ajuntament de Sant manté com un dels seus eixos prioritaris d’actuació l’adopció de mesures per a ajudar a millorar la qualitat de vida i fomentar la conciliació familiar i laboral dels habitants del poble. Amb eixe objectiu, ha obert ja el període d’inscripció perquè les mares i pares que treballen en estes dates puguen deixar als seus fills a bona cura i sense preocupacions en l’Escola de Pasqua.

Iván Sánchez Cifre, alcalde de Sant Jordi, ha explicat que “ja ho tenim tot preparat perquè els xiquets del poble puguen aprendre i gaudir alhora en una Escoleta de Pasqua molt divertida. Des de l’Ajuntament subvencionem esta iniciativa que inclourà moltes activitats divertides, manualitats, jocs i alguna eixida perquè els més joves s’ho passen genial”.

Les inscripcions es poden realitzar ja en el següent enllaç: https://docs.google.com/…/1FAIpQLSezfF7Z…/viewform

Esta Escola de Pasqua està oberta a xiquetes i xiquets d’entre 3 i 12 anys d’edat des del 2 fins al 5 d’abril i des de les 8.30 o les 9 hores fins a les 13 hores, en el CEIP Lluís Tena. Es tracta d’una iniciativa més de les adoptades per l’equip de Govern que dirigix Iván Sánchez Cifre, i sota la responsabilitat de la regidora d’Educació, Vicky Corral, per a ajudar a generar oportunitats al poble, alguna cosa que s’ha comprovat que està ajudant, com demostra el fet que, any rere any, augmente el nombre de veïnes i veïns que viuen a Sant Jordi.

Gràcies a que l’Ajuntament de Sant Jordi assumix gran part del cost del servici, les famílies tan sols han de pagar un total de 10 euros per xiquet, més amb l’objectiu que s’apuntaren les persones que realment necessitaren el servici i anaren a aprofitar-lo, perquè el cost per cada alumne és molt superior.

Comparteix:

Facebook
Twitter
WhatsApp
Email
Llegeix més!

També et pot interessar