L’Ajuntament de Sant Jordi ja té en funcionament dos nous punts de recàrrega per a vehicles elèctrics

Iván Sánchez Cifre: “Han estat a ple funcionament esta Setmana Santa i un tercer punt entrarà en servici en breu”

L’Ajuntament de Sant Jordi ja té en funcionament dos nous punts de recàrrega per a vehicles elèctrics a la Urbanització Panoràmica Golf. Es tracta d’una necessitat que les veïnes i veïns havien sol·licitat a l’equip de Govern. Es tracta d’un servici que ja ha estat a la disposició dels usuaris esta Setmana Santa i que es complementaran amb un altre tercer punt, que entrarà en servici en breu.
D’esta manera, ja estan en ús dos carregadors, un en la plaça Espanya i l’altre al carrer Madrid, junt a la cantonada amb l’entrada a la Casa Club del Camp de golf. Cal tindre en compte que el tercer s’està col·locant al costat del Pitch &Putt i funcionarà en breu, conm l’avantatge que cada pal de càrrega pot carregar la bateria de dos cotxes alhora.

Precisament, ha sigut molt important que estigueren en servici estos dies de Setmana Santa, ja que han estat a ple rendiment pràcticament durant tots estos dies de festa, en els quals s’ha multiplicat per cinc el nombre de persones que han passat per la Urbanització Panoràmica Golf.

Iván Sánchez Cifre, alcalde de Sant Jordi, ha assegurat que “en l’equip de Govern de Sant Jordi som conscients que hem d’atendre les necessitats dels veïns del nucli urbà del poble, però també el de la població i els visitants cada vegada més nombrosos que venen a la Urbanització Panoràmica. Per això hem posat en marxa estos punts de recàrrega per a vehicles elèctrics abans de Setmana Santa i el tercer que activarem estarà en breu a ple rendiment. És important continuar millorant les infraestructures i els servicis que es presten tant als habitants com als turistes que visiten Panoràmica i també confirma que és totalment necessari que les Administracions atenguen les nostres peticions d’ajuda per a facilitar als veïns de la urbanització servicis essencials de qualitat com el transport, l’educació o la sanitat, entre altres”.

I és que estos dies s’ha pogut constatar estes festes que la Urbanització Panoràmica Golf és el gran reclam turístic del municipi i un referent en tota la comarca. I és que esta Setmana Santa s’ha doblegat l’entrada de cotxes a la urbanització respecte a l’any passat, amb el Dijous Sant com a dia amb més entrades.

Però no sols en Panoràmica s’ha notat l’afluència de visitants estos dies, ja que tot el municipi de Sant Jordi ha reforçat a més el seu turisme rural amb una ocupació del 100% de les seues cases rurals. I és que Sant Jordi compta amb més 1.200 places d’habitatge turístic i 75 de cases rurals

L’alcalde s’ha reunit amb els veïns esta Setmana Santa

Precisament, l’alcalde de Sant Jordi ha aprofitat que per Setmana Santa es multiplica la presència de veïns en Panoràmica per a mantindre una reunió amb els veïns de la Urbanització i arreplegar les seues principals preocupacions i necessitats de cara al futur, Iván Sánchez Cifre, que va estar acompanyat la setmana passada pels regidors Erica Grau, Lara Cruselles i Juan Carlos Esteller, va explicar també els projectes i iniciatives municipals que afecten els veïns.

Es va tractar d’un partit informal que es realitza de manera habitual i que servix a l’equip de Govern per a atendre les necessitats específiques d’este nucli de població que ha anat guanyant en importància. Tant l’alcalde com els regidors van estar tractant amb els veïns tots aquells temes del dia a dia que més els preocupen i les actuacions que està realitzant l’Ajuntament sobre aquest tema.

Iván Sánchez Cifre ha explicat sobre aquest tema que “tant les persones que viuen habitualment com les que ens visiten de manera regular i tenen habitatges a la Urbanització Panoràmica tenen unes necessitats específiques que des de l’equip de Govern sabem que hem de tindre en compte. Per això, no solament estem millorant permanentment els servicis que els prestem des de l’Ajuntament, sinó que mantenim una actitud de transparència i actuació proactiva per a continuar millorant els servicis i la qualitat de vida a la Urbanització. Continuarem realitzant de manera periòdica estes trobades, perquè és una bona manera d’escoltar totes les sensibilitats de Sant Jordi i poder actuar per a respondre a les inquietuds dels nostres veïns de manera real i pràctica”.
En esta reunió es van tractar necessitats sobre la salut, el transport, les colònies felines, les taxes de fems, l’aigua i l’entorn ambiental.

Cal tindre en compte que els treballs específics per a mantindre els servicis i la qualitat de vida en Panoràmica són permanents. De fet, la setmana passada, l’Ajuntament va dur a terme en Panoràmica els treballs de neteja, embelliment i millora de cara a l’inici de la primavera i l’arribada de dies festius com la Setmana Santa i Pasqua, a més de realitzar la col·locació de grava decorativa al carrer Madrid, de la Urbanització.

Millora permanent dels servicis que es presten en Panoràmica

De fet, durant l’últim any, hi ha hagut una important millora de servicis a la Urbanització Panoràmica. Entre ells, l’Ajuntament de Sant Jordi va realitzar fa nou mesos els nous treballs de manteniment i millora de jardineria en Panoràmica una vegada que ja es va activar el contracte per part de la nova empresa adjudicatària del servici.

Cal recordar que l’Ajuntament de Sant Jordi va disposar 750.000 euros per a la neteja viària i el manteniment de jardineria de la Urbanització Panoràmica. D’esta manera va contractar durant cinc anys el millor servici per a esta zona en expansió del municipi, que comprén un contracte anual de 150.000 euros, però fins a un màxim de cinc anys amb les pròrrogues.

A més, l’Ajuntament de Sant Jordi, l’entitat urbanística Panoràmica i les comunitats de propietaris, en coordinació amb la Guàrdia Civil, van reforçar la seguretat en les instal·lacions de Panoràmica. Tant és així que es van instal·lar més de 300 càmeres de vigilància tant públiques com privades i més de 30 punts amb focus dissuasius de detecció de moviment.

Tot això es va completar, a més, amb la implementació de la seguretat audiovisual amb drons i el reforç dels servicis de seguretat perquè hi haja guàrdia nocturna. També es va escometre el canvi de portes perimetrals amb l’objectiu que siguen més segures.

Comparteix:

Facebook
Twitter
WhatsApp
Email
Llegeix més!

També et pot interessar