L’Ajuntament de Sant Jordi intensifica els tractaments per a combatre la proliferació de mosquits

Iván Sánchez Cifre “Estem redoblant esforços després de les últimes pluges i l’augment de les temperatures”

Els treballs per a controlar la plaga s’estan desenvolupant tant en el nucli urbà com a la Urbanització Panoràmica

Sant Jordi, 21 de juny de 2023.- L’Ajuntament de Sant Jordi ha redoblat els esforços per a plantar cara a la proliferació de mosquits en tot el terme municipal, especialment contra el mosquit tigre. Per a això està desenvolupant una intensa labor de tractaments com a part del seu protocol de prevenció i control aquesta plaga.

Els nous tractaments s’estan realitzant aquesta setmana tant en el nucli urbà del municipi com a la Urbanització Panoràmica. Concretament, aquests dies s’estan escometent els treballs de tractament contra l’insecte en la seua fase adulta amb canó.

L’alcalde, Iván Sánchez Cifre, que està especialment pendent d’aquests tractaments, assegura que “estem redoblant esforços per a combatre en la mesura dels possible la proliferació dels mosquits després de les pluges de les últimes setmanes i la calor que està augmentant ara. Aquest problema que no és aïllat a Sant Jordi, però des de l’Ajuntament estem destinant tots els nostres recursos, intensificant els tractaments en llocs sensibles per a ser més efectius en cada fase de desenvolupament i així tractar de minimitzar la presència del mosquit tigre a Sant Jordi. És un treball que desenvolupem durant tot l’any, però que en aquesta època és especialment important”.

L’objectiu del Consistori és destinar tots els recursos possibles i treballar de manera oportuna i adequada en les diferents fases de desenvolupament del mosquit tigre per a aconseguir minimitzar la presència d’aquest insecte en el municipi, d’aquí ve que s’hagen dut a terme tractaments tant en la xarxa de clavegueram com en les diferents zones més sensibles de reproducció de l’insecte.

Comparteix:

Facebook
Twitter
WhatsApp
Email
Llegeix més!

També et pot interessar