L’Ajuntament de Sant Jordi fomenta la cultural local amb la presentació de ‘El meu poble i jo’ del col·lectiu ‘Dijous d’Arts’

  • Iván Sánchez: “Cal agrair-los que compartisquen la seua dilatada experiència, trajectòria i afecte per esta terra”

 L’Ajuntament de Sant continua apostant per potenciar la cultura i els valors tradicionals del poble i les seues gents. Amb eixe objectiu ha presentat la publicació ‘El meu poble i jo’, en la qual deu autors i autores que integren el col·lectiu ‘Dijous d’Arts’ compartixen la visió que tenen del seu territori en deu relats.

L’acte s’ha celebrat en el Centre Cívic de Sant Jordi, en el qual a més de l’alcalde Iván Sánchez Cifre, i el regidor Joan Collado, han participat alguns dels escriptors i veïns i veïnes del poble interessats en esta iniciativa. Gràcies a esta iniciativa de l’Ajuntament de Sant Jordi, tots han gaudit d’una completa jornada cultural.

Es tracta d’un grup d’escriptors, artistes i gent interessada en la cultura, que commemora el seu primer aniversari del col·lectiu nascut a Vinaròs amb este llibre en el qual compartixen el seu arrelament a la terra amb deu relats d’autor diversos i variats com són els seus estils i sensibilitats.

Iván Sánchez Cifre, alcalde de Sant Jordi, ha volgut “donar les gràcies als autors locals per compartir la seua dilatada experiència, trajectòria i afecte per esta terra amb nosaltres. I vull donar, especialment, l’enhorabona al regidor Joan Collado pel seu esforç per a organitzar un acte com este”,

Enguany, 2024, es compliran dos anys des que es va crear a Vinaròs el col·lectiu Dijous d’Arts, un grup d’escriptors, d’artistes i de gent interessada en la cultura que ha commemorat el seu primer aniversari amb el llibre ‘El meu poble i jo’.

Comparteix:

Facebook
Twitter
WhatsApp
Email
Llegeix més!

També et pot interessar