L’Ajuntament de Sant Jordi fomenta la conciliació familiar i laboral estes festes amb l’Escoleta de Nadal

  • Vicky Corral: “Per a l’equip de Govern és prioritari que les famílies estiguen ben ateses i els seus fills i filles ben cuidats”

 

 L’Ajuntament de Sant continua adoptant mesures per a ajudar a millorar la qualitat de vida i fomentar la conciliació familiar i laboral dels habitants del poble. Amb eixe objectiu ha obert estes festes l’Escoleta de Nadal perquè les mares i pares que treballen en estes dates puguen deixar als seus fills a bona cura i sense preocupacions.

Un total de 24 xiquetes i xiquets d’entre 3 i 12 anys d’edat estan participant estos dies en l’Escoleta de Nadal que ha posat al servici de les famílies l’Ajuntament de Sant Jordi durant este període nadalenc d’acord amb la seua prioritat de fomentar la conciliació familiar i laboral en el municipi. Es tracta d’una iniciativa més de les adoptades per l’equip de Govern que dirigix Iván Sánchez Cifre per a ajudar a generar oportunitats al poble i que estan funcionant, com demostra el fet que, any rere any, augmente el nombre de veïnes i veïns que viuen a Sant Jordi.

La regidora d’Educació, Vicky Corral, ha visitat les instal·lacions amb l’objectiu de comprovar el seu bon funcionament i intercanviar impressions amb les monitores que desenvolupen les activitats de l’escoleta. “Per a nosaltres és prioritari que les famílies i les xiquetes i xiquets de Sant Jordi estiguen atesos i compten amb esta mena de servici que facilita la conciliació al mateix temps que dinamitza l’activitat dels més xicotets este nadal. Estem molt satisfets del seu funcionament i del bon acolliment que ha tingut entre les famílies”.

Cal assenyalar que l’Escoleta de Nadal de Sant Jordi està prestant els seus servicis els dies 26, 27, 28 i 29 de desembre, i 2, 3, 4 i 5 de gener. en horari de 8.30 o 9.00 fins a les 13.30 hores.

Gràcies a que l’Ajuntament de Sant Jordi assumix gran part del cost del servici, les famílies tan sols han hagut de pagar un total de 10 euros per xiquet, més amb l’objectiu que s’apuntaren les persones que realment necessitaren el servici i anaren a aprofitar-lo, perquè el cost per cada alumne és molt superior.

Comparteix:

Facebook
Twitter
WhatsApp
Email
Llegeix més!

També et pot interessar

Peñíscola celebra el Viernes Santo

– Peñíscola celebra el Viernes Santo con la procesión de los pasos por la ciudad amurallada y gran participación Los vecinos y vecinas de la