L’Ajuntament de Sant Jordi facilita una millor qualitat vida a 66 famílies en posar en marxa l’Escola d’Estiu

Iván Sánchez Cifre: “El fet que es cobrisquen estes places demostra que és un servici molt necessari per a la gent del poble”

L’Ajuntament de Sant Jordi ha posat esta setmana en marxa l’Escola d’Estiu, gràcies a la qual millorarà la qualitat de vida de 66 famílies del poble este estiu. I és que este dilluns ha posat en marxa un servici que té un gran èxit entre les famílies del poble i que estarà operatiu pràcticament tot l’estiu.

Cal tindre en compte que l’equip de Govern de Sant Jordi, amb la regidora d’Educació, Vicky Corral, al capdavant, ha organitzat esta Escola d’Estiu que permet que aquelles mares i pares que ho necessitaven hagen pogut sol·licitar este servici municipal per a poder conciliar la vida familiar i la laboral. A més, ho han pogut fer de forma molt accessible ja que es tracta d’una iniciativa subvencionada pel Consistori.

L’Escola d’Estiu està orientada per a xiquetes i xiquets de 3 a 12 anys, amb horaris són bastant amplis, perquè puga beneficiar a totes aquelles famílies que necessiten este servici. El CEIP Lluis Tena va obrir ahir les seues instal·lacions perquè 59 xiquetes i xiquets del poble gaudisquen de les activitats organitzades per ’40.000 aventures’ des de fins al 19 de juliol. Per al torn previst des del 30 de juliol fins al 30 d’agost també s’han inscrit ja a 52 menors d’entre 3 i 12 anys. L’horari va en tots dos casos des de les 8.30 hores, fins a les 13.30 hores.

Iván Sánchez Cifre, alcalde de Sant Jordi, ha assegurat que “el fet que s’hagen cobert estes places disponibles demostra que és un servici molt necessari per a la gent del poble. Les famílies saben que una prioritat de l’equip de Govern és ajudar-les a totes en la mesura de les nostres possibilitats, per això l’Escola d’Estiu és una iniciativa més de les moltes que hem impulsat per a facilitar la qualitat de vida tant dels pares com dels seus fills”.

El Consistori paga el menjador, llibres i activitats extraescolars

Cal tindre en compte que este curs que acaba de finalitzar, l’Ajuntament de Sant Jordi ja va aprovar una línia d’ajudes per a pagar a totes les famílies del poble tot el cost del material escolar no inclòs en el programa Xarxa Llibres. En el curs 2023/2024 s’han beneficiat d’esta subvenció tots els xiquets i xiquetes de Primària i Secundària.

Gràcies a ajudes com esta continua creixent, any rere any, la població al poble. Per això l’equip de Govern continua bolcant-se a ajudar a les famílies del municipi perquè són les que garantiran el futur de Sant Jordi. Per això, a més de les ajudes aprovades per als pares de bebés nascuts o adoptats al poble, també ha apostat fermament per finançar quasi al cent per cent tant material com el cost de les activitats extraescolars a Sant Jordi.

L’Ajuntament de Sant Jordi manté una important aposta per a garantir tant la millor oferta educativa com els millors servicis possible als xiquets i joves del poble, així com als seus pares i mares. Per això mateix, l’equip de Govern va disposar una subvenció per a pagar la mitat del cost del menjador escolar, que haurien d’assumir les famílies.

Es tracta d’una iniciativa que ha sigut possible gràcies a una aportació de 20.000 euros amb la qual l’Ajuntament de Sant Jordi paga la mitat d’este servici de menjador escolar en el CEIP Lluís Tena. És una mesura més, i molt important, dins de les quals l’actual equip de Govern ha posat en marxa per a ajudar a les famílies del poble.

A més, l’Ajuntament de Sant Jordi disposa del seu programa d’activitats extraescolars per a facilitar la vida a les famílies del poble amb fills en edat escolar i l’ha fet amb totes les seues conseqüències ja que seran pràcticament gratuïtes. De fet, s’ha pogut inscriure als xiquets per a rebre classes d’anglés sense haver de pagar ni un sol euro, mentres que els pares i mares que van inscriure a les seues filles i fills en classes de pàdel a penes han hagut de pagar un euro per sessió.

Comparteix:

Facebook
Twitter
WhatsApp
Email
Llegeix més!

També et pot interessar