L´Ajuntament de Sant Jordi facilita activitats extraescolars gratuïtes a les famílies del poble

Iván Sánchez Cifre: “Ajudem a conciliar la vida personal i laboral als pares i mares i oferim la millor oferta educativa possible”

L’Ajuntament de Sant Jordi ha posat ja en marxa el seu programa d’activitats extraescolars per a facilitar la vida a les famílies del poble amb fills en edat escolar i l’ha fet amb totes les seues conseqüències ja que seran pràcticament gratuïtes. De fet, aquells que vulguen poden inscriure als seus fills perquè reben classes d’engonals sense haver de pagar ni un sol euro, mentre que els pares i mares que inscriguen a les seues filles i fills en classes de pàdel a penes hauran de pagar un euro per sessió.

Aquesta quantitat simbòlica no ha més objectiu de garantir que acudisquen a les classes d’esport tots els xiquets que s’apunten, perquè a vegades ha passat que no acudeixen a les classes malgrat estar inscrits, deixant sense participar a altres menors que també tenien interés a rebre classes.

L’alcalde de Sant Jordi, Iván Sánchez Cifre, ha assegurat que “en l’equip de Govern continuem treballant per a ajudar a conciliar la vida personal i laboral a les famílies del poble. Per això fem tot el possible perquè els xiquets i xiquetes tinguen la millor oferta educativa al nostre poble, i això passa també per treballar en la qualitat dels programes d’activitats extraescolars, i a oferir-los de manera gratuïta o a un cost simbòlic i assumible per tots”.

Així, el consistori subvenciona el programa formatiu en anglés, amb classes per a Infantil, Primària i Secundària. Cal assenyalar que l’acolliment per part de les famílies està sent excepcional, i ja són molts xiquets i xiquetes els que tenen formalitzada la seua inscripció en sengles programes.

Els serveis educatius, prioritaris per a l’Ajuntament

Cal tindre en compte que el manteniment i millora dels serveis educatius de Sant Jordi és una de les màximes preocupacions de l’Equip de Govern Municipal, que també col·labora estretament amb el CEIP Lluís Tena i el Consell Escolar en el manteniment de les instal·lacions i la gestió de diferents serveis.

“Intentem abastar tots els àmbits que tenen a veure amb l’educació dels nostres fills per a ajudar en tot el possible a les famílies de Sant Jordi a afrontar la tornada al col·le de la millor forma. Els xiquets i xiquetes són el millor que tenim, el futur del nostre poble, i la seua educació la nostra prioritat”, ha conclòs l’alcalde.

Comparteix:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on email
Email
Llegeix més!

També et pot interessar