L’Ajuntament de Sant Jordi busca sinergies amb la Diputació per a potenciar la promoció de la seua oferta turística

Iván Sánchez Cifre: “Facilita als turistes la informació més completa de tan bo com ofereix el nostre municipi”

L’alcalde de Sant Jordi i el diputat provincial de Turisme de la Diputació de Castelló han mantingut una trobada amb l’objectiu de buscar sinergies que permeten que el municipi puga potenciar la promoció de la seua oferta turística. Així li ho ha traslladat Iván Sánchez Cifre a Andrés Martínez durant la visita que ha fet al poble el responsable del Patronat Provincial de Turisme aprofitant estes dates de temporada alta gràcies a la Setmana Santa.

Cal tindre en compte que, gràcies especialment a la Urbanització Panoràmica Golf, Sant Jordi és un referent del turisme esportiu de la província de Castelló. Això provoca que en estes festes la població de Panoràmica es multiplique fins i tot per cinc, la qual cosa genera un augment del consum no sols a nivell hoteler i de restauració, sinó també a nivell comercial i de servicis.

Iván Sánchez Cifre ha volgut “agrair la sensibilitat que ha mostrat el diputat de Turisme amb la idiosincràsia de Sant Jordi, ja que sap que el turisme és un pilar del nostre municipi i és necessari continuar millorant per a generar més oportunitats econòmiques i crear més lloc de treball no sols al poble, sinó a la nostra comarca, que és una de les castigades pel risc de la despoblació”.
En esta línia, Andrés Martinez li ha donat a conéixer a l’alcalde de Sant Jordi les línies d’ajudes i actuacions en matèria turística que impulsen des de la Diputació i podrien beneficiar al municipi.
L’alcalde i el representant de la Diputació han visitat també l’oficia de turisme de Sant Jordi, que disposa del segell de qualitat turística SICTED i que ja lluïx en la façana del Centre Cívic, on està situada. Això forma part del treball de l’Ajuntament per a aconseguir la declaració de municipi turístic.

El segell SICTED és una marca que distingix a les destinacions turístiques que aposten per la qualitat i la satisfacció dels visitants. Per a obtindre-ho, els establiments i empreses turístiques han de passar una formació específica i superar unes avaluacions externes que verifiquen el compliment d’uns estàndards de qualitat.

A més, el vicepresident de la Diputació ha conegut en primera persona el treball que està fent l’Ajuntament de Sant Jordi per a sol·licitar que la Mostra d´Oficis Tradicionals siga declarada com a Festa d’Interés Turístic de la Comunitat Valenciana, després d’haver aconseguit ja la declaració d’interés turístic provincial.

L’oficina de turisme treballa a ple rendiment per Setmana Santa

Iván Sánchez Cifre, alcalde de Sant Jordi, ha assegurat que “el servici que oferix l’oficina de turisme és fonamental per a facilitar tant als visitants del poble com als turistes potencials la informació més completa de tan bo com oferix el nostre municipi”. De fet, estos dies de Setmana Santa i de Pasqua són centenars les persones que estan passant per les instal·lacions del Centre Cívic.
Cal tindre en compte que fa dos anys i mig Sant Jordi va obrir inicialment l’oficina d’informació turística en el centre del poble per a facilitar als visitants la informació més completa del municipi i afavorir la contractació d’allotjament i servicis turístics en les empreses tant del poble com de la comarca.

Esta oficina d’atenció turística també facilita als visitants la informació sobre els diferents servicis que oferixen els empresaris del sector, especialment els que tenen a veure amb el golf. De fet, en Panoràmica existix també un punt d’informació turística, perquè es tracta del principal reclam i el que atrau més visitants durant tot l’any.

Esta oficina de turisme de Sant Jordi està integrada en la xarxa Tourist Info de la Comunitat Valenciana, de manera que potencia la col·laboració institucional en matèria d’informació turística i atenció als turistes. A més, millora la professionalització dels informadors buscant la qualitat de la informació i el tracte personalitzat al turista.

Comparteix:

Facebook
Twitter
WhatsApp
Email
Llegeix més!

També et pot interessar