L’Ajuntament de Sant Jordi aprova un pressupost que millora un 60% les inversions i un 22% els servicis

Iván Sánchez Cifre: “Gràcies al control de les despeses i l’eficàcia en la gestió, ara podem ser més ambiciosos”

 

L’Ajuntament de Sant Jordi ha aprovat en el Ple celebrat este dimecres uns pressupostos per a enguany que milloren notablement les inversions i els servicis que presten a totes les persones que viuen al poble, així com als seus cada vegada més nombrosos visitants. De fet, mentres que les partides per a millorar els servicis creixen un 22% en 2024, les corresponents a inversions per al poble creixen un 60% ni més ni menys.

Gràcies a la gestió eficient de l’equip de Govern, la millora en servicis i inversions copa 360.000 euros dels quasi 390.000 euros en què creix enguany el pressupost, que ascendix a 2.369.750 €, enfront dels 1.981.000 € del pressupost de 2023. A més, la partida destinada a despeses corrents i servicis, que incidix directament en la qualitat de vida de les veïnes i veïns de Sant Jordi, ascendix fins a 1.261.390 euros des d’1.031.000 euros amb què estava dotada esta partida l’any passat.

A més, cal tindre en compte que una quarta part del pressupost són despeses de personal, per la qual cosa la partida de quasi 350.000 euros per a inversions, enfront dels quasi 213.000 euros de 2023, suposa un important esforç per a l’Ajuntament.

Iván Sánchez Cifre, alcalde de Sant Jordi, ha assegurat que “estos comptes tan ambiciosos són les que marcaran una legislatura en la qual el poble farà un important salt de qualitat en els servicis i consolidarem les bases dels últims quatre anys, que ens han permés créixer cada any de població en un territori en el qual la despoblació és una xacra permanent. Fruit del control de les despeses i l’eficàcia en la gestió, ara podem ser més ambiciosos a l’hora de posicionar a Sant Jordi com un referent en el turisme, especialment el vinculat a l’esport”.

Impostos i taxes municipals, al mínim nacional

A més, com destaca Iván Sánchez Cifre, “tot això ho fem mantenint en mínims legals totes les taxes i impostos municipals. Ens ajustem al mínim que marca la legislació nacional, tant en l’IBI com l’impost de matriculacions, a més de no cobrar ni un euro per la recollida de fems o clavegueram, entre moltes altres coses”.

Comparteix:

Facebook
Twitter
WhatsApp
Email
Llegeix més!

També et pot interessar