L’Ajuntament de Sant Jordi aprova 21.000€ per a instal·lar punts de recàrrega elèctrica per a vehicles en Panoràmica

 

  • Iván Sánchez Cifre: “Millorem els serveis que sol·liciten els veïns i fomentem la sostenibilitat en el municipis”

 

 L’Ajuntament Un dels objectius prioritaris de l’Ajuntament de Sant Jordi és millorar els serveis que reben els veïns i visitants de la Urbanització Panoràmica Golf, cada any més nombrosos. Per això ha aprovat en el Ple celebrat aquest dijous una modificació de crèdit que incorpora una partida per a instal·lar punts de recàrrega elèctrica per a vehicles en aquest enclavament municipal.

Es tracta d’una necessitat que havien traslladat els veïns de la urbanització a l’equip de Govern durant les reunions que mantenen periòdicament per a conéixer les mancances en els serveis que reben, segons va augmentant la població. Per a això, el Ple municipal ha habilitat 21.000 euros de pressupost dins d’una operació de modificació de crèdit per a incloure altres inversions que milloraran infraestructures i serveis en tot el poble.

Iván Sánchez Cifre, alcalde de Sant Jordi, ha assegurat que “la gestió eficaç que fem amb els recursos de què disposem ens ha permés atendre aquesta demanda que ens havien fet els veïns de la Urbanització Panoràmica. A més de proporcionar un servei cada vegada més demandat entre els veïns, mantenim una important aposta per fomentar la sostenibilitat en el municipi i el consum d’energies més sostenible i que generen menor impacte en la petjada de carboni”.

L’alcalde de Sant Jordi ha incidit en la important aposta de l’equip de Govern que ell dirigeix per millorar tots els serveis a la Urbanització Panoràmica Golf, com ho demostra el que també s’hagen aprovat en el Ple d’aquesta setmana sengles inversions per a millorar l’anell de fibra òptica a la Urbanització, amb 21.000 euros, així com per a realitzar obres complementàries en el camí a Panoràmica, amb 20.000 euros addicionals.

“En total són 62.000 euros els que hem aprovat per a millorar la qualitat de vida dels veïns i els visitants de Panoràmica, que per Setmana Santa i altres dates d’alta afluència de turistes té pics de 10.000 habitants”, ha assegurat Iván Sánchez Cifre.

Contínua millora tant en els serveis com en la seguretat

Aquestes mesures són complementàries a les millores de serveis que regularment està incorporant l’Ajuntament de Sant Jordi. Cal recordar que el mes de juny passat van començar els nous treballs de manteniment i millora de jardineria en Panoràmica una vegada que ja es va activar el contracte per part de la nova empresa adjudicatària del servei.

Cal recordar que l’Ajuntament de Sant Jordi va licitar fa un any per 750.000 euros la neteja viària i el manteniment de jardineria de la Urbanització Panoràmica. D’aquesta manera pretenia contractar a llarg termini, durant cinc anys, el millor servei per a aquesta zona en expansió del municipi, encara que s’havia consignat inicialment per un any i 150.000 euros, fins a un màxim de cinc anys amb les pròrrogues.

A més, l’Ajuntament de Sant Jordi, l’entitat urbanística Panoràmica i les comunitats de propietaris, en coordinació amb la Guàrdia Civil, fa temps que estan treballant per a reforçar la seguretat en les instal·lacions de Panoràmica. Tant és així que ja hi ha més de 300 càmeres de vigilància tant públiques com privades i més de 30 punts amb focus dissuasius de detecció de moviment.

Tot això s’està completant, a més, amb la implementació de la seguretat audiovisual amb drons i el reforç dels serveis de seguretat perquè hi haja guàrdia nocturna. També s’ha escomés el canvi de portes perimetrals amb l’objectiu que siguen més segures.

Iván Sánchez Cifre, alcalde de Sant Jordi, ha assegurat que “tant l’Ajuntament de Sant Jordi com l’entitat urbanística Panoràmica hem reforçat la seguretat a l’entorn d’aquest nucli urbà del municipi. L’entitat urbanística ha invertit 45.000 euros en el reforç de vigilants i entre totes dues entitats hem invertit més de 50.000 euros destinada a diverses mesures de reforç de seguretat”.

Comparteix:

Facebook
Twitter
WhatsApp
Email
Llegeix més!

També et pot interessar