L’Ajuntament de Sant Jordi agraeix la responsabilitat de tots després de recuperar les festes més participatives

 

  • Iván Sánchez Cifre: “Hem conclòs aquests 11 dies de Festes Majors amb gran èxit de públic i d’ingressos en els nostres comerços”
  • A penes hi ha hagut incidents ressenyables en el més de mig centenar d’activitats celebrades entre el 22 de juliol i l’1 d’agost

 

L’Ajuntament de Sant Jordi ha agraït la responsabilitat que han mostrat les milers de persones que han participat en el més de mig centenar d’activitats que havia programat per a celebrar aquest anys les seues Festes Majors. Gràcies a això a penes hi ha hagut incidents ressenyables aquests 11 dies de festa a pesar que enguany s’han recuperat les festes més participatives després de superar la fase més greu de la pandèmia.

Iván Sánchez Cifre, alcalde de Sant Jordi, ha fet balanç després de finalitzar ahir dilluns a la nit les festes, assenyalant que “hem conclòs aquests 11 dies de Festes Majors amb un gran èxit de públic i, a més, hem contribuït a millorar els ingressos en els nostres comerços. Per això vull agrair el treball de la regidora de Festes i els altres regidors de l’equip de Govern, així com dels treballadors de l’Ajuntament i de totes les associacions que han ajudat al fet que aquestes Festes Majors hagen sigut un èxit”.

Cal recordar que els espectacles taurins han tornat a acaparar gran part del protagonisme, així com han destacat tant els espectacles de tota mena com els relacionats amb la música.

Els joves també han tingut el seu espai en la programació, amb quatre magnífiques orquestres els caps de setmana, quatre festes joves amb *discomóvil i una festa eivissenca.

Per a finalitzar les Festes Majors, ahir es va celebrar el sopar del dia de la vaca, on gràcies als cuiners locals es van degustar els plats típics de vedella. Gràcies a la col·laboració de desenes de persones van poder gaudir més de 400 comensals amb el sopar de final de festes.

Comparteix:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on email
Email
Llegeix més!

També et pot interessar