L’Ajuntament de Sant Jordi activa una APP pionera per a donar major seguretat i serveis als habitatges disseminats del poble

  • Iván Sánchez *Cifre: “Millorarà la resposta en cas d’emergència en els nuclis més aïllats del terme municipal”
  • L’alcalde ha aconseguit que Google Maps incorpore alguns accessos que han inclòs en l’aplicació d’aquesta aplicación

 

L’Ajuntament de Sant Jordi torna a demostrar la seua agilitat a l’hora de respondre a les necessitats que plantegen els veïns de tot el poble. Així, ha posat en marxa ja una pionera APP encaminada a donar major seguretat i millorar els serveis que reben totes les persones, famílies i negocis que es troben en els nuclis disseminats del terme municipal.

Iván Sánchez Cifre, alcalde de Sant Jordi, ja ha pogut mostrar aquesta nova aplicació, que també està inclosa en la web municipal, a totes les veïnes i veïns de Sant Jordi, així com al coordinador territorial d’Emergències, amb el qual s’ha reunit hui mateix. Es tracta d’una iniciativa que ha sorgit de les reunions que ha estat mantenint l’alcalde de Sant Jordi amb tota mena de persones i col·lectius durant aquests mesos i després de recollir les inquietuds de totes aquelles persones que viuen fora del nucli urbà i de la Urbanització de Panoràmica Golf.

“Som pioners a dotar de seguretat als nuclis disseminats, amb una APP innovadora que serveix tant per a millorar la resposta en el cas d’una comunicació d’emergències, així com per a facilitar un millor accés als habitatges aïllats de tot el terme municipal a les empreses de serveis”, ha assegurat l’alcalde de Sant Jordi.

Iván Sánchez Cifre ha explicat que “enfront del sistema tradicional de cerca, amb aquesta aplicació, que també està en el link gis.santjordi.es, bastarà que les persones que hagen d’acudir davant una crida dels veïns posen el número de polígon i parcel·la que els indiquen, ja que els indicarà perfectament com accedir a aqueixa casa”.

A més, gràcies a aquesta iniciativa adoptada per l’equip de Govern que dirigeix Iván Sánchez Cifre, s’ha millorat la qualitat dels mapes digitals que s’usen perquè, en tots els casos, es puga arribar fàcilment a tots els nuclis disseminats que hi ha a Sant Jordi. Tant és així, que després de posar-se en contacte l’Ajuntament amb Google perquè incloga aquestes millores en la seua aplicació de Google Maps, ja han començat a fer-ho.

L’alcalde de Sant Jordi insisteix que “aquest tipus de serveis, que ens han demanat moltes persones en les reunions que estem mantenint per a conéixer millor les seues necessitats, ens permetrà tindre una major qualitat de vida i una millor seguretat en el cas d’emergències per a totes les persones que viuen en nuclis disseminats de tot el terme municipal de Sant Jordi. D’aquesta manera activem nova tecnologia que porta pau mental i que ens fa millors com a poble”.

Iván Sánchez Cifre ha volgut agrair a tots els veïns que han participat en aquestes reunions “per contribuir i per sumar moltes iniciatives que ajudaran al fet que, a partir d’ara, puguem viure millor encara a Sant Jordi”.

Cal recordar que, l’any passat, Iván Sánchez Cifre va posar en marxa una iniciativa denominada ‘Diàlegs per Sant Jordi’ a través de la qual ha estat mantenint reunions personals amb tots aquells veïns que ho sol·liciten per a buscar solucions als problemes o propostes que feren.

Aquesta és, per tant, una iniciativa més de les moltes que ja ha plantejat l’alcalde de Sant Jordi aquesta legislatura per a tractar d’estar més prop dels veïns del municipi. Cal recordar que manté actiu un número de whatsapp per a rebre propostes dels habitants tant del centre històric com de la Urbanització Panoràmica, així com va mantindre obert un canal per a canalitzar les propostes que els veïns van voler plantejar de cara als pressupostos de 2023.

Iván Sánchez Cifre ha assegurat que “aquest és un pas més que hem volgut donar per a mantindre una escolta activa que mantenim amb tots els veïns de Sant Jordi per a ser més pròxims, conéixer de primera mà les seues inquietuds i problemes i així, entre tots, fer un poble millor i amb més oportunitats de futur”.

Cal recordar que a això cal sumar accions continuades que ha establit l’alcalde de Sant Jordi durant tota la legislatura per a acostar-se al màxim als veïns, com és el canal de whatsapp l’alcalde informa o els propis pressupostos participatius.

Comparteix:

Facebook
Twitter
WhatsApp
Email
Llegeix més!

També et pot interessar