L’ajuntament de Rossell aprova el pressupost per al 2024

En la sessió extraordinària, celebrada el 20 de novembre, pel Ple de l’Ajuntament de Rossell, es va aprovar per unanimitat el projecte de pressupost per a l’exercici 2024.

L’alcalde, Evaristo Martí Vilaró, en primer lloc, va agrair el treball de tots els funcionaris i treballadors de l’Ajuntament, de la regidora d’Hisenda, Esmeralda Muñoz, i de tots els regidors per les seves aportacions.

Es tracta d’un pressupost equilibrat, realista i útil, que ascendeix a 1.500.010’10€, que pretén cobrir les necessitats tant del municipi, Rossell, com dels altres nuclis de població, Bel i Les Cases del Riu.

En aquest pressupost es senten les bases, el full de ruta per anar complint els objectius, per garantir la millora de vida dels veïns i veïnes del nostre municipi, sense augmentar la pressió fiscal (únicament el preu de l’aigua), cobrint de la millor manera possible la prestació de serveis que porta a terme l’Ajuntament, inclòs el servei d’aigua potable. El percentatge de despeses més gran del pressupost va destinat a cobrir els serveis bàsics que tenim al poble: mantindre el treball, realitzar obres i recolzar l’extens teixit associatiu que tenim.

Destacar que, també, al capítol d’inversions es destinaran 434.211’55€, que representa un 29% del pressupost.

L’alcalde ha valorat molt positivament el fet d’haver-se aprovat per unanimitat de tots els regidors.

Comparteix:

Facebook
Twitter
WhatsApp
Email
Llegeix més!

També et pot interessar