L’Ajuntament de Alcanar habilita Oficines d’Atenció Ciutadana i convoca tres assemblees ciutadanes per a informar les persones afectades sobre les pluges torrencials

Les pluges torrencials que va viure el municipi l’1 de setembre han alterat substancialment les condicions de vida dels veïns i veïnes del municipi i els han produït danys en els seus habitatges, propietats privades, finques i comerços. També s’han vist greument afectats el port i  vies que faciliten la distribució de productes i mercaderies, així com els camins d’accés a finques.

En aquest sentit, l’equip de govern de l’Ajuntament d’Alcanar ha convocat tres assemblees ciutadanes obertes a tothom  a Alcanar, les Cases i Alcanar Platja amb l’objectiu de facilitar informació sobre la tramitació d’indemnitzacions amb assegurances i fons de compensació. Les convocatòries tindran lloc en els tres principals nuclis del municipi: Alcanar, les Cases i Alcanar Platja i es comptarà amb la participació de representants del Consorci d’Assegurances i del Col·legi d’Advocats de les Terres de l’Ebre. El pròxim dimarts, 14 de setembre a les 20.30 h, se celebrarà l’assemblea ciutadana al Complex Esportiu Serramar d’Alcanar Platja; dimecres 15, a les 20.30 h, al pavelló municipal de les Cases; i dijous, a les 20.30 h, al Verger de la Mestra Gual d’Alcanar.

Paral·lelament i per tal de garantir l’atenció i informació a totes les persones perjudicades per aquests fets  que no disposen de serveis d’assessoria jurídica, el consistori habilatarà tres Oficines d’Atenció Ciutadana que estaran a operatives partir de dilluns, 13 de setembre, de 17 a 20 h, a l’edifici de Serveis Agraris d’Alcanar, les Oficines del Club Nàutic de les Cases (accès pel carrer Lepant) i  la sala polivalent del Complex Esportiu Serramar d’Alcanar Platja.

Comparteix:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on email
Email
Llegeix més!

També et pot interessar

Tírig reclama major assistència mèdica

L’alcalde de Tírig, Juanjo Carreres, torna a demanar a la Conselleria de Sanitat major i millor cobertura sanitària en el municipi. “Parlem de la tornada,