L’Ajuntament d’Alcanar es personarà com a acusació popular en el presumpte cas d’agressions sexuals a dos residents del Centre l’Onada d’Alcanar

Ahir diumenge un treballador del Centre l’Onada d’Alcanar va ser detingut per presumptes agressions sexuals a dos dones que viuen en aquest centre. Aquesta notícia ha consternat l’Ajuntament d’Alcanar, que condemna i lamenta profundament aquests fets extremadament greus i totalment inacceptables.

L’Ajuntament està en contacte amb el Departament de Treball, Afers Socials i Famílies, els Mossos d’Esquadra, la Policia Local d’Alcanar i la direcció de l’Onada. En aquest sentit, el consistori es personarà com a acusació popular amb l’objectiu que es depuren totes les responsabilitats.

L’Ajuntament està al costat de les víctimes, persones grans que es troben en una situació especial de vulnerabilitat i indefensió. En aquest sentit, vol mostrar el seu suport incondicional a les persones afectades i les seues famílies i demana a tothom el màxim de respecte davant aquests fets.

Comparteix:

Facebook
Twitter
WhatsApp
Email
Llegeix més!

També et pot interessar