L’Ajuntament d’Alcalà-Alcossebre trau a licitació un quiosc per a venda de begudes i gelats al parc del camí Ferrocarril

Les empreses interessades poden presentar les seues ofertes fins al 30 de maig

La segona fase del parc està pràcticament acabada mancant instal·lar les plataformes de skateboard

17/05/2022  : L’Ajuntament d’Alcalà-Alcossebre ha tret a licitació la instal·lació i explotació d’un quiosc per a la venda de refrescos i gelats al parc del camí Ferrocarril, per un període de dos anys, amb opció de prorrogar dos anys més. Les empreses interessades poden presentar les seues ofertes fins al 30 de maig. Les bases es troben publicades en la Plataforma de Contractació de l’Estat. “La gran afluència de persones que té al parc fa interessant que puguen comptar amb una instal·lació d’aquest tipus, per això ens vam decidir a licitar aquest nou equipament al parc del Ferrocarril”, ha explicat l’Alcalde Francisco Juan.

El nou parc del camí Ferrocarril, inaugurat el mes de novembre passat, estarà totalment finalitzat en breu ja que la segona fase de construcció està acabada a falta d’ instal·lar les plataformes de skateboard. S’està ultimant també la nova zona per a mascotes i ja està acabada la instal·lació de la tirolina, la zona de jocs infantils, amb una cabanya i un tren de fusta, el conjunt de work-out de calistenia i la zona de berenador, amb taules i bancs. Aquests nous espais es caracteritzen per un aspecte més rústic, amb una vorada longitudinal i pedra en sec per a delimitar les zones. Aquesta segona fase té un cost de 171.979 euros, dels quals 49.500 s’aporten per la Diputació Provincial de Castelló, dins del Pla Reactivem Obres, i la resta a càrrec de l’Ajuntament.

“Amb aquesta actuació, hem posat en valor una zona degradada del nostre municipi creant un gran espai verd i de convivència i en el qual tots els nostres veïns i veïnes poden gaudir a l’aire lliure. Amb aquesta mateixa idea, estem treballant en el projecte d’una gran zona lúdica natural en Alcossebre, en l’entrada del parc natural de la Serra d’Irta, i amb fons europeus el Pla de Sostenibilitat Turística”, ha destacat l’Alcalde.

Comparteix:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on email
Email
Llegeix més!

També et pot interessar