L’Ajuntament d’Alcalà-Alcossebre senyalitza les zones amb major risc d’inundacions

 

-És una de les mesures de prevenció que es recull en el PAMRI- Pla Municipal davant risc d’inundacions


-El consistori treballa en la redacció del Pla Municipal davant el risc d’incendis forestals per a completar el Pla Territorial Municipal d’Emergències

 

25/02/2021

 

L’Ajuntament d’Alcalà-Alcossebre continua realitzant les accions establides en el Territorial Municipal d’Emergències. A través de la Regidoria de Seguretat i en coordinació amb la Policia Local i Brigada Municipal, s’està coordinant la col·locació de senyals informatius en la zones del municipi en les quals s’han determinat majors riscos associats a les inundacions. En concret, aquesta acció s’emmarca en les mesures recollides en el PAMRI (Pla Municipal davant el risc d’inundacions) Altres accions ja realitzades, en aquest mateix sentit, han sigut la senyalització d’hidrants de proveïment d’aigua, establir punts estratègics als quals pot acudir la població en casos d’alarma per riscos meteorològics o reforç amb tanques en punts en els quals siga necessari realitzar tallar el trànsit de vehicles per proximitat a entorns marítims o fluvials.

Amb la finalitat de completar tots els plans de prevenció inclosos en el Pla Territorial Municipal d’Emergències, des del consistori s’està ultimant la redacció del Pla Municipal davant el risc d’incendis forestals. L’Alcalde Francisco Juan ha assenyalat que “esperem tindre finalitzat el Pla Territorial Municipal d’Emergències en els pròxims mesos i comptar així amb aquest instrument molt útil per a complir amb tots els paràmetres de prevenció”.

El Cap de la Policia Abel Serret posava de manifest “el repte que ha suposat per al nostre departament el desenvolupament de la part tècnica del Pla Territorial Municipal d’Emergències però, alhora, la seguretat i utilitat que comporta comptar amb aquest instrument per a previndre i avisar als nostres veïns i veïnes i visitants i garantir la seua seguretat en cas d’emergències”.

Comparteix:

Facebook
Twitter
WhatsApp
Email
Llegeix més!

També et pot interessar