L’Ajuntament d’Alcalà-Alcossebre obre la inscripció per al Campus Jove

El nou Casal Jove centralitzarà les activitats que consistiran en tallers de robòtica, cuina o jocs de rol i es completarà amb activitats a l’aire lliure, com paddle surf, vela o jocs en la naturalesa

06/06/2022

El Campus Jove 2022, organitzat per la Regidoria de Joventut, se celebrarà del 4 al 29 de juliol, per a joves de 12 a 18 anys, en horari de 10.00h a 13.00h. Tindrà com a nucli el nou Casal Jove de Alcossebre, des d’on començarà cada jornada i acollirà les activitats interiors, com a tallers de robòtica o jocs de rol. Les classes de cuina es realitzaran al CESAL de Alcossebre i també estan previstes activitats a l’aire lliure com paddle surf, vela o jocs en la naturalesa. Es facilitarà transport per als joves d’Alcalà.

Les famílies interessades en què els seus fills i filles puguen participar en el Campus Jove d’Alcalà-Alcossebre ja poden formalitzar les seves inscripcions, a través d’un enllaç en línia que ja està disponible:
https://docs.google.com/forms/d/1jqccsZZYJlRPhIwBSplGdscLtEVyq9nr-cCNtivAPuI/viewform?edit_requested=true

Les inscripcions podran formalitzar-se fins al 10 de juny. Posteriorment, del 13 al 17 de juny haurà de realitzar-se el pagament de la inscripció. Els preus depenen de si s’opta per inscriure’s tot el mes o una quinzena o si acudeixen un o més germans. A més, s’obtenen descomptes a través del Carnet Jove.

L’Alcalde Francisco Juan ha destacat que “és una alegria que, acabat d’inaugurar, el Casal Jove ja compte amb nombroses activitats com el Campus Jove”.

Comparteix:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on email
Email
Llegeix més!

També et pot interessar