L’Ajuntament d’Alcalà-Alcossebre millorarà els accessos per als vianants en el camí Malentivet

Es construirà una vorera per a vianants dotada amb enllumenat solar, que facilitarà l’accés i seguretat viària a la urbanització Marcolina

L’Ajuntament d’Alcalà-Alcossebre millorarà l’accessibilitat i seguretat viària en el camí Malentivet, creant un nou accés per als vianants, amb la construcció d’una nova vorera, fins a la urbanització Marcolina ja que, en l’actualitat, existeix un tram de 100 metres que no compta amb vorera ni llum. Es tracta d’una problemàtica que es remunta a fa anys i que s’ha intentat solucionar, entrant en contacte amb propietaris de terrenys adjacents per a poder comptar amb terreny per a construir els nous accessos. Finalment, s’ha arribat a un acord per a fer la cessió de reserva d’aprofitament des de la zona oest. L’actuació inclourà també la instal·lació d’enllumenat solar.

L’Alcalde Francisco Juan destacava que “la resolució d’aquesta problemàtica es remunta a la legislatura passada i no s’ha resolt abans al no poder arribar a acords amb propietaris particulars. Finalment s’ha aconseguit i farem un pas més en millora d’accessibilitat i seguretat viària”.

El PGOU contempla una solució per a vehicles i vianants a aquesta situació d’accessos sense urbanitzar, a través del desenvolupament de la R-25, paralitzat a causa de l’aplicació del PATIVEL.

El ple de l’Ajuntament aprovava la proposta de conveni de reserva d’aprofitament i, una vegada es tramite,  haurà de ratificar-se pel ple i el consistori tindrà els terrenys a disposició per a iniciar les obres.

Comparteix:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on email
Email
Llegeix més!

També et pot interessar