L’Ajuntament d’Alcalà-Alcossebre aprova el projecte executiu per a l’ampliació del CEIP La Mola

El següent pas serà l’inici de la tramitació per a la licitació i adjudicació de l’obra que tindrà un cost de 3.280.384 euros dins del Pla Edificant

19/05/2022

L’Ajuntament d’Alcalà-Alcossebre ha aprovat, a través de la junta de govern municipal, el projecte executiu per a l’ampliació del CEIP La Mola. El pas següent serà l’inici de la tramitació, per part de l’Ajuntament, per a l’adjudicació de l’obra, amb la redacció i publicació dels plecs per a la licitació. L’obra tindrà un cost de 3.280.384 euros, dels quals es fa càrrec la Generalitat Valenciana, a través del Pla Edificant.

Aquesta reforma i ampliació solucionarà els problemes de falta d’espai que sofreix actualment el centre ja que està previst, d’una banda, reformar l’edifici ja existent en la zona de menjador i cuina i construir un nou edifici de dues plantes per a aules d’Infantil i Primària, tenint en compte que el centre comptarà amb una línia més en cada etapa. En la planta inferior, amb accés directe des del carrer, s’assegura la independència de la zona d’infantil, que constarà de sis aules que estaran directament connectades amb el pati. En la planta alta, amb accés directe des del carrer superior i comunicat amb l’edifici, se situaran les aules polivalents de Primària.

El punt d’unió entre l’edifici antic i el nou genera un espai en la planta inferior d’Infantil, sota el pas d’un edifici a un altre que és aprofitat per a generar un pati cobert per a infantil. El nou edifici s’emplaçarà en un solar annex, de 2.600 metres quadrats, de propietat municipal.


L’Alcalde Francisco Juan ha destacat que “fem un pas molt important perquè la reforma i ampliació del CEIP La Mola siga una realitat” i destacava “la complicada tramitació tècnica que comporta un projecte d’aquesta envergadura i que suposa un important esforç per a l’Ajuntament”.

Comparteix:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on email
Email
Llegeix més!

També et pot interessar