L’Ajuntament conclou una Escola d’Estiu de rècord a favor de la conciliació familiar i laboral a Sant Jordi

 

  • Sánchez: “Treballem per la millor qualitat de vida a Sant Jordi, i l’educació dels nostres fills és un pilar fonamental”
  • 60 xiquetes i xiquets han participat en la iniciativa municipal que el consistori ha mantingut activa fins al 31 d’agost

 

L’Ajuntament de Sant Jordi ha conclòs hui una Escola d’Estiu de rècord de participació a favor de la conciliació familiar i laboral en el municipi. I és que aquesta iniciativa municipal ha sigut secundada per les famílies de fins a 60 xiquetes i xiquets d’entre 3 i 14 anys que han assistit a aquest cicle que s’ha mantingut actiu fins avui mateix, dia 31 d’agost.

L’alcalde de Sant Jordi, Iván Sánchez Cifre, ha assegurat que “la resposta de les famílies de Sant Jordi ha sigut espectacular, i estem molt satisfets amb el comportament de l’escola. Són mesos de diversió i de vacances, però també de treball per a moltes mares i pares, que han pogut gaudir d’un estiu millor gràcies a aquest servei que hem posat a la seua disposició des de l’Ajuntament”.

L’ Escola d’Estiu de Sant Jordi, que s’ha desenvolupat en les instal·lacions del CEIP Lluís Tena, ha oferit un complet programa lúdic i cultural adaptat a les diferents edats dels participants, incloent-hi diverses excursions i activitats culturals relacionades també amb les tradicions de Sant Jordi.

Així, l’alcalde ha explicat que “l’Escola d’Estiu forma part del nostre compromís per l’educació i la formació dels nostres fills d’acord amb crear la millor qualitat de vida per a les famílies de Sant Jordi”.

En aquest sentit, l’Equip de Govern liderat per Sánchez Cifre es troba immers en els preparatius de l’inici del curs escolar el pròxim 12 de setembre per al qual preveu serveis tan importants com el menjador escolar, l’escola matinera, la ludoteca municipal i les activitats extraescolars gratuïtes per a les xiquetes i xiquets de Sant Jordi.

Comparteix:

Facebook
Twitter
WhatsApp
Email
Llegeix més!

També et pot interessar