La Taula General de Negociació del Consorci Provincial de Bombers aprova les bases per a cobrir les places vacants de la RPT

El diputat David Vicente destaca la unanimitat per part de tots els representants sindicals per a l’aprovació de les bases per a cobrir la totalitat de les places que estan sense cobrir

El govern provincial obri als grups de l’oposició la participació en la taula de negociació en llaures a garantir la transparència

La Taula General de Negociació del Consorci Provincial de Bombers ha donat el vistiplau hui a les bases per a cobrir les places vacants de la RPT.

La Taula General de Negociació, presidida pel diputat provincial del Consorci de Bombers, David Vicente, ha aprovat per unanimitat de tots els representants sindicals l’aprovació de les bases que regiran la convocatòria per a cobrir la totalitat de les places vacants de la RPT. “L’aprovació de hui en la Taula General de Negociació és un pas important per a continuar amb tot el procés per a donar resposta a les necessitats del cos de bombers i personal administratiu, quant a personal”, ha indicat el diputat qui ha afegit que des del govern provincial “seguim amb el compromís donat d’agilitzar els procediments administratius per a aconseguir que la incorporació del nou personal siga una realitat en el menor temps possible”.

A més de la unanimitat reeixida en l’aprovació de les bases per a diversos llocs de treball com a bomber, cap, sergent, sotsoficial i operador de comunicacions, el diputat David Vicente ha destacat que l’executiu provincial ha obert als grups de l’oposició la participació en la taula de negociació per a garantir la transparència. “Des del govern provincial presidit per Marta Barrachina advoquem pel treball basat en el diàleg i el consens i és per això que, permetent l’assistència als grups polítics de l’oposició, garantim la informació i la transparència del debat que es produeix en estes taules de negociació”.

Després de l’aprovació de les bases en la Taula General de Negociació de hui, el següent pas serà la publicació de les mateixes en el Butlletí Oficial de la Província.

A més de la cobertura d’estes places en el Consorci Provincial de Bombers, la Diputació Provincial de Castelló reforça la plantilla de personal de la institució amb l’aprovació de l’Oferta d’Ocupació Pública 2023 que inclou 24 places. La convocatòria, ja aprovada en Mesa Negociació per unanimitat, augmenta un 25% respecte a la OEP del 2022 i inclou 19 places de torn lliure i 5 per promoció interna. Una oferta d’ocupació amb la qual des de la institució provincial es busca donar estabilitat a la plantilla laboral i garantir uns serveis públics de qualitat.

Comparteix:

Facebook
Twitter
WhatsApp
Email
Llegeix més!

També et pot interessar