La Regidoria de Joventut d’Alcalà-Alcossebre oferta quatre nous cursos gratuïts per als pròxims mesos

Cursos de matèries tan variades com Manipulació d’Aliments, Primers Auxilis, Millora de l’Ocupabilitat i Realitat Virtual Augmentada

 

31/03/2021: La Regidoria de Joventut de l’Ajuntament d’Alcalà-Alcossebre posa en marxa quatre cursos destinats als i les joves del municipi per al segon trimestre del 2021, en els quals se seguiran totes les mesures sanitàries exigides.El primer dels cursos és el de Manipulador d’Aliments, el qual es realitzarà el pròxim 10 d’abril en el CESAL de Alcossebre i tindrà una duració de 4 hores. El curs de Primers Auxilis es realitzarà en tres dissabtes consecutius, iniciant-se el 17 d’abril en el CESAL d’Alcalà, amb una duració de 5 hores per sessió. Quant al curs de Millora de l’Ocupabilitat, s’impartirà en el CESAL de Alcossebre, amb un total de 3 sessions consecutives. Aquest curs s’iniciara el 15 de maig i durarà 4 hores per sessió. Finalment, el curs de Realitat Virtual Augmentada, que se celebrarà en el CESAL d’Alcalà, tindrà una duració de 4 sessions, sent la primera d’elles el 5 de juny, amb una duració de 3 hores per sessió.


Els quatre cursos són gratuïts i el procés d’inscripció serà a través del correu electrònic [email protected], fins a la data límit d’inscripció marcada per a cadascun dels cursos. En el correu d’inscripció s’ha d’aportar el nom complet de l’interessat, número del document d’identitat, número de telèfon i correu electrònic.


El regidor de Joventut, Jordi Batiste, ha assenyalat que “dins de les mesures que ens marca la situació sanitària, hem volgut programar quatre cursos a través dels que cobrir els interessos de la nostra població més jove. Pensem que els poden resultar atractius i útils de cara a la millora de competències dins de l’àmbit laboral”.

Comparteix:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on email
Email
Llegeix més!

També et pot interessar