La presidenta de la Mancomunitat de l’Alt Maestrat posa en valor a Culla el poder de la tòfona com a motor econòmic per a la comarca

Marta Pitarch visita la Fira de la Tòfona Negra de l’Alt Maestrat, que este cap de setmana ha tingut lloc a Culla, amb l’objectiu d’incentivar una activitat “que és sinònim de riquesa per al conjunt del territori i que des de la Mancomunitat secundem”

Agricultors, productors i empresaris “són un valor en alça per a la nostra comarca i desitgem recolzar el seu esforç perquè per a nosaltres és sinònim d’oportunitats i vida”. “El fruit del seu sacrifici és excel·lència i bandera de la nostra terra”, assenyala

– La presidenta de la Mancomunitat de l’Alt Maestrat, Marta Pitarch, ha posat en valor este cap de setmana a Culla el poder de la tòfona com a motor econòmic per a la comarca i per al conjunt de la província. “Tenim la fortuna de comptar amb una explotació que creix cada any gràcies a l’esforç i el sacrifici d’agricultors, productors i empresaris”. “La seua obstinació és sinònima de riquesa per al Maestrat”.

Així ho ha manifestat la màxima responsable d’esta entitat supramunicipal que agrupa les localitats de Benassal, Albocàsser, Catí, La Serratella, Vilar de Canes, La Torre d’en Besora, Tírig i Culla. “Sabem que cada euro que es destina a la tòfona es multiplica no sols en inversions, sinó en desenvolupament i ocupació. És un potent motor econòmic que és sinònim de futur per a la nostra terra i per al conjunt de la província”.

I per este motiu, tal com ha assenyalat Marta Pitarch, “des de la Mancomunitat de l’Alt Maestrat estem decidits a fomentar la posada en marxa d’empreses i el suport a emprenedors i autònoms que veuen este producte un futur per a les seues vides”. “Cada any s’amplia el nombre d’expositors que este cap de setmana s’han donat cita a Culla i el nostre objectiu és que este múscul continue tonificant-se i creixent. És el millor èxit per a esta comarca i estem decidits a promocionar-lo”, diu Pitarch.

Comparteix:

Facebook
Twitter
WhatsApp
Email
Llegeix més!

També et pot interessar