La presidenta de la Diputació, Marta Barrachina, manté la primera reunió de treball amb el seu equip de Govern perquè “les oportunitats, el progrés i el desenvolupament arriben com més prompte millor a tots els racons de la província”

 

  • La presidenta es reuneix amb el seu equip de Govern per a treballar “des del primer dia” amb l’objectiu que la institució siga “útil, pròxima i líder” 

 

Menys de 24 hores han fet falta perquè la presidenta de la Diputació, Marta Barrachina, reunisca a tot el seu equip de Govern per a començar a treballar “des del primer dia” després de l’acte d’investidura celebrat aquest dimecres.

Així, i amb l’objectiu posat en lloc a començar a gestionar de manera immediata per a tota la província, poble a poble, millorant amb això la qualitat de vida de tots els castellonencs, la presidenta de la Diputació, Marta Barrachina, ha mantingut aquest matí la primera reunió de treball amb els diputats i diputades que conformen l’equip de Govern “perquè volem que les oportunitats, el progrés i el desenvolupament arriben com més prompte millor a tots els racons de la província, a tots els castellonencs”.

La presidenta de la Diputació, Marta Barrachina, ha reiterat que “des de ja, treballarem perquè la Diputació de Castelló siga útil, pròxima i líder”. Útil perquè la institució provincial “serà la casa de tots, aconseguirem arribar als 135 municipis, on uns altres no arriben, i aconseguir amb això que tots tinguen les mateixes oportunitats”, ha indicat Marta Barrachina.

La presidenta també ha subratllat que la Diputació serà pròxima, “no deixarem a ningú arrere, volem que realment siga l’ajuntament dels ajuntaments i estar en permanent contacte amb la ciutadania”.

Sota aqueixa premissa, des de la Diputació de Castelló s’atendrà “a tots, des dels municipis més xicotets als més grans i a tots els sectors de la província, des de la ceràmica a l’agricultura, la ramaderia o la pesca, així com als autònoms i pimes i, per descomptat, a tots els ciutadans, famílies, col·lectius i associacions sense sectarismes”.

I, finalment, la presidenta Marta Barrachina ha subratllat que la Diputació vol ser líder, “que tinga aqueixa fortalesa per a reivindicar, siga com siga la necessitat que tinga la província, davant qualsevol institució; perquè no ens podem quedar com un més i hem d’alçar la veu, tindre el pes específic per a negociar perquè arriben més inversions, defensar els nostres sectors i es materialitze la millora de les infraestructures”, ha afegit Marta Barrachina.

Recordar que tal com va anunciar la mateixa presidenta de la Diputació, l’equip de Govern de la Diputació comptarà amb tres vicepresidències, tres àrees encaminades a aconseguir aqueixa Diputació útil, pròxima i líder.

El diputat i regidor de Vila-real, Héctor Folgado, estarà al capdavant de la vicepresidència d’Infraestructures i Bon Govern, mentre que la vicepresidència de l’Àrea Econòmica i Municipal tindrà al capdavant a la diputada i alcaldessa de Canet lo Roig, María Ángeles Pallarés, i l’àrea Social i Turística tindrà al diputat i alcalde de Peníscola, Andrés Martínez, com a vicepresident.

Comparteix:

Facebook
Twitter
WhatsApp
Email
Llegeix més!

També et pot interessar