La presidenta de la Diputació enalteix la província com “el millor aparador” per a acollir dues etapes de la Volta a Espanya el 30 i 31 d’agost

  • La presidenta de la Diputació, Marta Barrachina, considera La Volta “el millor aparador on exhibir el múscul del nostre territori”. “Tenim una orografia excepcional per a gaudir d’una disciplina que té a Castelló milers d’adeptes”
  • Marta Barrachina destaca l’impacte d’aquesta gran cita que “multiplica per deu la inversió que realitzem”. “Esperem 4.000 pernoctacions i més de 2.500 desplaçaments”, assenyala
  • La cinquena jornada eixirà de Morella per a fer meta a Borriana, mentre que la sisena jornada eixirà de la Vall d’Uixó. “Una quinzena de municipis veuran passar La Volta, que convertirà a la província en protagonista de les proves” 

 

Castelló tornarà a ser territori de La Volta els dies 30 i 31 d’agost gràcies a la Diputació Provincial de Castelló que posa a la província en el focus de 190 països.

La presidenta de la Diputació, Marta Barrachina, ha posat en valor “el potencial del nostre territori que ofereix unes característiques idònies i excepcionals per a gaudir d’una de les Tres Grans”. “És una cita apassionant que té a Castelló una orografia òptima per a gaudir de la passió, l’espectacle i la força de l’esport en estat pur. Un esport que a més compta a la nostra província amb milers d’adeptes”, tal com ha relatat la presidenta.

La Volta Ciclista a Espanya aterrarà a Castelló el 30 i 31 d’agost per a recórrer quinze termes municipals -Ares, Culla, Les Useres, l’Alcora, Onda, Benitandús (Alcudia de Veo), Almedíjar, Azuébar, Vall d’Uixó, Segorbe, Caudiel, i el Puerto de Arenillas entre Montán i Montanejos-.

Ho farà en dues etapes, la primera, el dia 30 d’agost, amb eixida a Morella i meta a Borriana. “L’escamot recorrerà la mar de muntanyes dels Ports per a arribar a la càlida costa de Borriana”. La segona, amb eixida a la Vall d’Uixó i arribada a l’Observatori Astrofísic de Javalambre, en la veïna província de Terol, exhibirà la riquesa d’un territori “únic”. “Castelló combina a la perfecció massissos amb planícies, boscos i muntanyes, amb platges de fina arena. Som privilegiats”, ha declarat Marta Barrachina.

La presidenta de la Diputació ha posat així mateix en valor el vessant econòmic de la prova. “La Volta no sols és esport, també és promoció i inversió per a la nostra província”. De fet, tal com ha relatat Marta Barrachina, “enfront dels 140.000 euros que destinem a aquesta gran prova, el retorn que rebem és de 1,5 milions d’euros”. “No sols són 4.000 pernoctacions al llarg de les dues jornades, són 2.500 desplaçaments, al marge de la premsa especialitzada, que recorren la nostra província i que generen un impacte internacional garantit per tres hores de retransmissió en cadascuna de les etapes”.

“Aquesta província és una oportunitat i La Volta és una excel·lent plataforma per a aconseguir exhibir aqueix múscul i aqueix potencial a tots els nivells”. Per aquest motiu, “estem decidits a continuar explotant la faceta esportiva de la nostra província a més d’explorar altres disciplines perquè Castelló té molt a oferir”, ha subratllat la presidenta de la Diputació.

Comparteix:

Facebook
Twitter
WhatsApp
Email
Llegeix més!

També et pot interessar