La II Mediterranean Epic Triathlon encimbella a la província de Castelló com a escenari esportiu internacional

La segona edició de la prova esportiva reuneix aquest cap de setmana a Orpesa a 750 participants dels quals el 85% procedeixen de fora de la província

La II Mediterranean Epic *riathlon “mostra el compromís de la nostra província amb l’esport i el turisme i promet ser un esdeveniment esportiu de primer nivell”, ha indicat el diputat de l’àrea, Iván Sánchez

La província de Castelló es convertirà aquest cap de setmana en l’epicentre del triatló amb motiu de la celebració de la II Mediterranean Epic Triathlon que tindrà lloc a Orpesa els dies 16 i 17, “un esdeveniment que mostra el compromís de la nostra província amb l’esport i el turisme i promet ser un esdeveniment esportiu de primer nivell”.

Així s’ha referit el diputat d’Esports, Iván Sánchez, durant la presentació de la segona edició de l’esdeveniment esportiu que ha tingut lloc aquest migdia al saló de recepcions del palau provincial i ha comptat amb l’assistència de representants de les administracions que recolzen aquest projecte: Diputació Provincial de Castelló, Generalitat Valenciana, Ajuntament d’Orpesa i Ajuntament de Cabanes. Així mateix, la presentació ha comptat amb la participació del triatleta dotze vegades campió del món, Javier Gómez Noya i també han assistit destacats participants com el guanyador de la primera edició, Gonzalo Fuentes, el campió i la campiona d’Espanya de Mitjana distància, Fernando Zorrilla i Marta Sánchez; i la campiona d’Espanya de Llarga Distància, Patricia Bueno.

Com ha continuat dient el diputat Iván Sánchez, “la II Mediterranean Epic Triathlon és un desafiament únic en un entorn espectacular i encimbella a la nostra província com a escenari esportiu internacional”, sent un esdeveniment “que ressalta la nostra passió per l’esport i l’hospitalitat cap als qui ens visiten a més de ser un gran projector del nostre territori fora de les nostres fronteres i un important revulsiu econòmic per a la nostra província”.

Quant al desenvolupament de la prova esportiva, pertanyent al PTO (Professional Triathletes ORG) amb un total de 10.000 euros en premis, El primer dia serà la prova de Half, i el segon les convocatòries Olímpica i Sprint. La prova del dissabte de Half o mitjana distància serà retransmesa per streaming amb els presentadors Judith Corachan i Iván Raña. Els triatletes recorreran 1.900 metres de natació, 88 quilòmetres amb bicicleta i 21 quilòmetres de carrera a peu. En la modalitat Olímpica que es disputarà el diumenge, les distàncies seran de 1.500 metres de natació, 40 quilòmetres de ciclisme i 10 quilòmetres de tornada a peu. Finalment, la modalitat més ràpida o Sprint consistirà en 750 metres de natació, 20 quilòmetres de ciclisme i 5 quilòmetres de carrera a peu.

El diputat ha finalitzat posant en valor la importància d’aquesta mena de proves esportives i ha reafirmat l’aposta de la institució provincial “per continuar secundant i col·laborant en aquests esdeveniments que projecten a la província com a gran escenari esportiu”.

Comparteix:

Facebook
Twitter
WhatsApp
Email
Llegeix més!

També et pot interessar