La Diputació suma a municipis del Maestrat per constituir el consorci únic contemplat al Pla Director de l’Aigua

·       Garcia: “Avancem de la mà dels ajuntaments cap a una governança solidària de l’aigua que garantisca un preu just als pobles”

 

Castelló, a 30 de juliol de 2021. El diputat de Sostenibilitat, Ignasi Garcia, seguix sumant suports per a la futura constitució d’un consorci únic per a la gestió dels recursos hídrics de les comarques de Castelló, tal com regix el Pla Director de l’Aigua aprovat per unanimitat pel ple de la Diputació.

Amb aquest objectiu, Garcia i tècnics de la institució provincial s’han reunit hui a Vilanova d’Alcolea amb el president i el vicepresident del consorci de la Plana de l’Arc, Francisco Oller i Àngel Ribes, i amb les alcaldies de la Jana, Domingo Tolós, de Canet lo Roig, Mª Ángeles Pallarés, i de Traiguera, Javier Ferrer. La i els edils municipals s’han compromés a emetre pròximament les corresponents peticions d’adhesió al consorci del Pla de l’Arc com a pas previ a la constitució de l’ens únic.

«Estem avançant, de la mà dels ajuntaments, cap a una governança solidària de l’aigua que permetrà que els pobles de l’interior puguen accedir a aquest recurs de manera continuada i per un preu just», ha conclòs el diputat.

Comparteix:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on email
Email
Llegeix més!

També et pot interessar