La Diputació de Castelló ultima el pla director del castell de Xivert

La diputada de Cultura, Ruth Sanz, es reuneix amb l’equip redactor per a coordinar les actuacions i presentar el projecte a finals de març

La diputada provincial de Cultura, Ruth Sanz, s’ha reunit amb el Servei de Patrimoni i l’equip redactor del pla director del castell de Xivert per a ultimar el projecte, explicar els avanços i coordinar les actuacions. Tal com ha explicat Sanz, la previsió és que el pla director es done a conéixer a finals de març.

Cal assenyalar que el pla director s’està realitzant amb una tècnica única HBIM (repositori d’informació on es poden bolcar i consultar totes les dades obtingudes en el cicle de vida d’un bé històric). A més, contempla quatre plans d’actuació que portaran un conjunt d’actuacions valorades i estructurades en fases que es recolliran en un cronograma final: pla d’adequació de l’entorn, pla de participació ciutadana, pla d’ús públic i gestió turística i pla de manteniment i prevenció.

L’objectiu del pla director és ordenar les intervencions per a aconseguir la consolidació de la fortalesa i el seu impuls turístic i cultural.

Comparteix:

Facebook
Twitter
WhatsApp
Email
Llegeix més!

També et pot interessar