La Diputació de Castelló traça noves línies de treball al costat de la Federació de Societats Musicals de la Comunitat Valenciana

El diputat de Cultura, Alejandro Clausell, es reuneix amb representants de la FSMCV per a promoure la reactivació de l’agenda musical de les més de 80 bandes federades de la província

El diputat de Cultura, Alejandro Clausell, s’ha reunit amb representants de la Federació de Societats Musicals de la Comunitat Valenciana (FSMCV) amb l’objectiu posat de traçar noves línies de treball conjunt “per a impulsar la música de la nostra província i que sone amb més força”, ha indicat el diputat de l’àrea.

La FSMCV compta amb més de 80 bandes federades de la província de Castelló “i des de la Diputació de Castelló continuarem mostrant el nostre màxim suport i predisposició per conjuminar esforços i col·laborar amb la federació per a promoure la reactivació de l’agenda musical de les més de 80 bandes federades de la província”, ha afegit Alejandro Clausell.

Recordar que fruit d’aquesta col·laboració conjunta, es ve desenvolupant la Trobada de Bandes que es desenvolupa per tota la província, sent una proposta emmarcada en l’aposta de la institució provincial per la música i la cultura amb la qual es contribueix a promoure i difondre la música com un element significatiu en el territori. En aquest sentit, el diputat de Cultura ha avançat que l’any vinent treballaran en una nova iniciativa que consistirà en un concurs de composició musical per a la Trobada de Bandes.

La campanya ‘Escola d’Educands’ i subvencions destinades a l’adquisició d’instruments musicals i altres béns inventariables formen part de les accions i iniciatives que impulsa la Diputació de Castelló en suport a les societats musicals de la província. Una ajuda que arriba als 500.000 euros.

El diputat de Cultura ha finalitzat dient que “la música forma part dels senyals d’identitat de la nostra província i és un eix vertebrador del nostre territori i és per això que continuarem fent costat a les societats musicals perquè continuen difonent la música i faciliten el seu aprenentatge”.

Comparteix:

Facebook
Twitter
WhatsApp
Email
Llegeix més!

També et pot interessar