La Diputació de Castelló s’ofereix a treballar conjuntament amb la Generalitat Valenciana i posa a disposició els mitjans tècnics, econòmics i humans necessaris per a la gestió de les ajudes per l’incendi del Alto Palancia

 

  • La presidenta accidental, Patricia Puerta, qui ha assistit a la reunió a Bejís amb la consellera Gabriela Bravo, manté el contacte directe amb els alcaldes i alcaldesses dels municipis afectats
  • Puerta assenyala que la institució provincial reunirà els alcaldes i alcaldesses de la zona per a abordar la situació i activar mesures al respecte

 

La Diputació de Castelló, a través de la presidenta accidental, Patricia Puerta, ha traslladat a la Generalitat Valenciana la seva plena disposició per a facilitar els mitjans tècnics econòmics i humans dels quals disposa la institució provincial per a coordinar la gestió de les ajudes que s’habiliten per als municipis afectats per l’incendi del Alto Palancia.

Així ho ha manifestat en la reunió que ha tingut lloc aquest matí a l’Ajuntament de Bejís —municipi en el qual es va originar el foc dilluns passat 15 d’agost i que actualment es troba estabilitzat— i a la qual ha assistit la consellera de Justícia, Interior i Administració Pública, Gabriela Bravo, i els alcaldes i alcaldesses dels municipis afectats.

D’aquesta manera, la Diputació de Castelló treballarà per a sumar esforços i que hi haja una coordinació absoluta amb altres administracions amb l’entitat provincial i les ajudes complementàries que la diputació puga activar. A més, també està previst celebrar una reunió amb els alcaldes i alcaldesses de les zones afectades.

Puerta ha explicat que, des de la Diputació de Castelló, “permetrem que els ajuntaments puguen tenir a la seva disposició tots els mitjans econòmics, tècnics i humans necessaris per a aconseguir una ràpida recuperació d’aquests municipis”. “I ho farem, a més, en contacte directe amb cadascun dels municipis i amb cadascun dels alcaldes i alcaldesses, que són els que estan recollint, de primera mà, les necessitats que els estan traslladant els veïns i veïnes”, ha assenyalat la presidenta accidental qui ha afegit que “ho anem fer, i així li ho hem traslladat a la consellera, en coordinació amb les actuacions que des de la Generalitat portaran a terme”.

Puerta ha posat l’accent que “el contacte amb els alcaldes i alcaldesses està sent continu”. “El president de la Diputació de Castelló i el diputat de Bombers han estat al peu del canó durant tota la setmana i la comunicació és constant i diària”, ha afegit. Referent a això, la també diputada de Benestar Social ha assenyalat que ella mateixa ha estat en contacte amb diverses alcaldesses i alcaldes dels municipis afectats per temes de benestar social relacionats amb les persones evacuades. “Per tant, la coordinació i la comunicació està sent diària perquè la considerem molt necessària per a donar les solucions immediates que necessiten ara tots els municipis”, ha afirmat.

Així mateix, la presidenta accidental ha anunciat que en breu es convocarà a tots els alcaldes i alcaldesses de la zona per a abordar la situació i activar mesures sobre aquest tema.

Comparteix:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on email
Email
Llegeix més!

També et pot interessar