La Diputació de Castelló reunix més de 40 empreses en els debats sobre la transformació digital durant la trobada empresarial ‘Digitalitza’t’

Les més de 40 pimes i persones emprenedores de la província han pogut resoldre els seus dubtes, accedint a les últimes ajudes i solucions tecnològiques disponibles per a millorar la seua competitivitat i afermar la seua transformació digital

El diputat Vicente Pallarés posa l’accent en la importància que té la digitalització en l’actualitat i assegura que esta ferramenta “obri portes a noves oportunitats, millora l’eficiència i amplia l’abast de les nostres empreses més enllà de les nostres fronteres”

La Diputació Provincial de Castelló ha reunit a més de 40 empreses en els debats sobre la transformació digital durant la trobada empresarial ‘Digitalitza’t’ que ha organitzat l’Oficina Accelera Pime Rural (OAPR), de la institució provincial, a Torreblanca.

El diputat de Promoció Econòmica, Vicente Pallarés, ha posat en valor este esdeveniment tecnològic que ha resultat “gratificant” per a les més de 40 pimes i persones autònomes de la província de Castelló que han participat, ja que, tal com ha explicat Pallarés, “han pogut resoldre els seus dubtes, accedint a les últimes ajudes i solucions tecnològiques disponibles per a millorar la seua competitivitat i afermar la seua transformació digital”.

Al llarg de la jornada, tots ells han pogut explorar temes rellevants i d’interés com les ajudes a la digitalització d’empreses, software i ciberseguretat, presència digital i intel·ligència artificial. “Hem tingut una demostració de tecnologia robòtica i hem comptat amb atenció personalitzada per a la digitalització empresarial, assegurant-nos que cadascuna de les empreses puga beneficiar-se de les últimes innovacions, canvis i recursos disponibles”, ha comentat Pallarés.

En este sentit, el diputat de Promoció Econòmica ha posat l’accent en la importància que té la digitalització en l’actualitat, ja que està tenint un impacte en el funcionament i creixement de les empreses. “La digitalització no és una opció, és una necessitat. És una ferramenta que obri portes a noves oportunitats, millora l’eficiència i amplia l’abast de les nostres empreses més enllà de les nostres fronteres”, ha indicat Pallarés.

Pel que el diputat provincial ha incidit en la repercussió d’esta jornada d’aprenentatge i adaptació. I és que, en un món on el canvi és l’única constant, les empreses han d’estar a l’avantguarda de la innovació per a no sols sobreviure, sinó prosperar.

“Esta cita ens recorda la importància de la formació contínua per a implementar amb èxit la transformació digital i l’evolució dins de les nostres empreses. És crucial que tots nosaltres estiguem preparats i disposats a aprendre, adaptar-nos i créixer en este nou entorn digital”, ha manifestat el diputat de Promoció Econòmica, qui ha continuat dient que “la transformació digital no és només una tendència; és una necessitat imperativa per a qualsevol empresa que vulga prosperar en el món actual”.

En este sentit, ha posat de manifest el compromís de la Diputació de Castelló amb el desenvolupament econòmic de la província. Un compromís ferm i real que es veu reflectit en esta iniciativa per a evitar la despoblació, atraure talent, crear noves empreses i generar oportunitats. “Volem assegurar-nos que la província no sols es mantinga al dia amb els avanços tecnològics, sinó que siga un referent en innovació, intel·ligència artificial i digitalització”, ha subratllat Pallarés.

“La nostra missió és clara: proporcionar a les nostres empreses, autònoms i emprenedors les ferramentes i el coneixement necessaris per a prosperar en l’era digital. Volem construir un entorn on la tecnologia i la innovació siguen motors de creixement i desenvolupament econòmic”, ha apuntat el diputat de Promoció Econòmica.

D’esta manera, ha insistit en la importància que té anar tots en la mateixa direcció, per a construir “amb la unió i col·laboració d’empreses i entitats, un futur on la tecnologia i la creativitat impulsen el nostre creixement, transformació i desenvolupament. Cal innovar per a créixer i digitalitzar per a prosperar”, ha subratllat Vicente Pallarés.

Per part seua, la regidora de Torreblanca, Marta Llopis, ha incidit en què “ens reunim per a explorar com la tecnologia pot transformar les nostres empreses, millorant l’eficiència, reduint costos i satisfent les expectatives dels consumidors. Hui més que mai la digitalització és clau per al creixement”.

Comparteix:

Facebook
Twitter
WhatsApp
Email
Llegeix més!

També et pot interessar