La Diputació de Castelló repara la façana de l’església de Sant Vicent Ferrer

Els treballs compten amb un pressupost de 13.797,65 euros i consisteixen en el sanejament del morter en mal estat i posterior revestiment, respectant l’aspecte original

La Diputació de Castelló, a través de l’àrea de Patrimoni Històric que dirigeix la diputada provincial Ruth Sanz, ha procedit a l’execució dels treballs de reparació de la façana de l’església de Sant Vicent Ferrer de la ciutat de Castelló per a restituir-la al seu estat original.

Els treballs compten amb un pressupost de 13.797,65 euros (11.403,01 euros més 2.394,63 euros en concepte d’IVA) i consisteix en el sanejament del morter en mal estat i posterior revestiment d’aquest, respectant l’aspecte original.

El temple va ser danyat la nit del 27 al 28 d’octubre de 2021 quan es va produir un incendi d’unes escombraries que estaven depositades enfront de l’església, la qual cosa va provocar els danys en la façana. A més, i a causa de les altes temperatures aconseguides, la pedra va patir esquerdaments i trencaments.

Ara es procedirà a la neteja de les rajoles i el sanejament del morter en mal estat a través del picat de les zones afectades per a, posteriorment, fer el revestiment amb morter i aplicar la pintura. Com que la zona afectada ha perdut el seu acabat original, també es procedirà a la instal·lació d’un aplacat de pedra similar a l’existent.

Comparteix:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on email
Email
Llegeix més!

També et pot interessar