La Diputació de Castelló rep el Segell Infoparticipa per la qualitat i transparència de la comunicació pública

La institució provincial obté este reconeixement amb una puntuació del 89,80% sobre el nivell de compliment en els indicadors de publicitat activa establits en la legislació nacional i autonòmica

La Diputació Provincial de Castelló ha rebut el Segell Infoparticipa 2023 per la qualitat i transparència de la comunicació pública.

La institució provincial ha obtingut este reconeixement amb una puntuació del 89,80% sobre el nivell de compliment en els indicadors de publicitat activa establits en la legislació nacional i autonòmica.

La diputada de Transparència i Participació Ciutadana, María Tormo, ha arreplegat el guardó que reconeix la transparència de l’administració, en un acte celebrat en la Universitat CEU Cardenal Herrera de València.

Els Segells Infoparticipa són concedits en la Comunitat Valenciana per l’Observatori de Governança, Transparència i RSC de la CEU UCH, al costat del Grup d’Investigació ComSET (Comunicació Sonora, Estratègica i Transparència) de la Universitat Autònoma de Barcelona (UAB). La metodologia utilitzada és el Mapa Infoparticipa, on s’integren els resultats de l’anàlisi de 52 indicadors en les webs dels ajuntaments i diputacions de la Comunitat Valenciana, reconeixent així la labor i l’esforç de les administracions públiques per a garantir la transparència en el seu funcionament.

Comparteix:

Facebook
Twitter
WhatsApp
Email
Llegeix més!

També et pot interessar