La Diputació de Castelló rendix honors al CD Castellón

El Saló de Recepcions rep a jugadors i equip directiu després d’aconseguir el seu ascens a Segona Divisió

La Diputació Provincial de Castelló ha rendit honors al CD Castellón després d’aconseguir el seu ascens a Segona Divisió.

La presidenta de la Diputació, Marta Barrachina, al costat del diputat d’Esports, Iván Sánchez, ha rebut en el Saló de Recepcions als jugadors Salva Ruiz, Borja Granero, Óscar Gil, Iago Indias i Josep Calavera, i de l’equip directiu a Alberto González, Ramón Soria i Pablo Hernández.

“El CD Castellón ha aconseguit el desitjat ascens a la Segona Divisió i Castelló es rendix al color albinegre per a manifestar la seua unió i devoció cap a un club que és molt més que un equip, és sentiment, identitat i orgull”, ha expressat la presidenta del Govern Provincial.

“El futbol contagia emoció i desborda sentiments, com els que estem vivint estos dies en la capital de província amb l’ascens del CD Castellón”. La màxima representant de la institució provincial ha posat en valor “el suport incondicional d’una gran afició cap a un club centenari que, amb sacrifici i obstinació, continuarà portant-nos pel camí de l’èxit”.

Comparteix:

Facebook
Twitter
WhatsApp
Email
Llegeix més!

També et pot interessar